TOP 5 Games of 2010

Τελικά είναι πολύ δύσκολο να κανείς μία λίστα με καλύτερα, όχι επειδή δεν ξέρεις τι να βγάλεις, τουναντίον,  δεν ήξερα τι να βάλω, για ΤΟΡ 10 ξεκίνησα, 5 μας βγήκε...

Η πραγματικότητα είναι πως αν είσαι παλαίμαχος gamer και παίζεις ότι κυκλοφορεί για χρόνια, τα standard σου ανεβαίνουν, έτσι δύσκολα μπορείς να πεις ότι "εμένα" προσωπικά και υποκειμενικά λάτρεψα αυτά τα παιχνίδια.

Δεν είναι ο σκοπός μου να πάρω 5 ή 10 από τα καλύτερα και να τα βάλω σε ένα countdown, σκοπός είναι να αριθμήσω μερικά από αυτά που πραγματικά λάτρεψα και θεώρησα καλύτερα την χρονιά που πέρασε.

5. Metal Gear Solid Peace Walker, μέγας MGS fan, δε θα μπορούσα να μην λατρέψω το νεότερο μέρος του franchise, είχε τα πάντα, ήταν τεράστιο, αλλά κυκλοφόρησε στο PSP. όχι τίποτα άλλο, να αποκτήσει και λίγο αξία η κονσόλα, μετά από αυτό κυκλοφόρησε το εξίσου άρτιο God of War Ghost of Sparta το οποίο αν έκανα TOP 10 θα το έβαζα στην 6η θέση.


4. Read Dead Redemption, ναι μου αρέσει και η άγρια δύση, ναι μου αρέσει ο τύπος sandbox παιχνιδιού που προτοεισείγαγε το GTA, και το γουέστερν αυτό είναι από την ίδια εταιρία. ακριβής, απολαυστικό, απλά τέλειο.


3. Άλλο ένα αγαπημένο franchise, το Assassin's Creed Brotherhood, έκλεισα 30 ώρες Single Player όταν η κανονική διάρκεια είναι 8. Και μένει το online multiplayer να μας κρατήσει συντροφιά όλο το 11 μέχρι την έλευση του τρίτου μέρους. Τόσο καλό που φοβάμαι θα γίνει τρόπος ζωής τους ερχόμενους μήνες στην ελλάδα, Nothing s true, everything is permitted.


2. Call of Duty: Black Ops, ναι, ξέρω, αλλά όταν το Single Player είναι άκρως απολαυστικό και κινηματογραφικό, όταν το online multiplayer είναι τόσο καλοφτιαγμένο ισορροπημένο και εθιστικό, τότε δικαιολογεί και τις πωλήσεις και την κατάταξη.


1.... Just Cause 2... Ίσως να μη το ξέρετε καν, ίσως να θεωρείτε πως είμαι τρελός, αλλά κανένα άλλο παιχνίδι μέσα στη χρονιά δεν με έκανε να νιώσω έτσι. Δεν ήταν κάτι φρέσκο, δεν ήταν κάτι άριστο, ήταν όμως κάτι που είχε τόνους... διασκέδαση!! μπαμ, μπουμ, πτήσεις, οδήγηση, σκοτωμούς, χιούμορ, πτήσεις πάλι, over the top action και... το ολοκλήρωσα 2 φορές τη ίδια χρονιά... και θέλω πάλι!!

Σχόλια

  1. Αυτό το Just Cause 2 που πήρε και την πρώτη θέση στο top 5 σου από που ξεφύτρωσε; Είναι μάλιστα και "2" κάτι που σημαίνει πως υπάρχει και "1" αλλά γιατί δεν το έχω ακούσει ποτέ;

    Τα υπόλοιπα τα γνωρίζω αλλά, πλάκα πλάκα τώρα που το σκέφτομαι ούτε ένα από τα 5 παιχνίδια που διάλεξες δεν έχω παίξει! lol :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το aion πού ειναι?mmorpg δεν παιζουν?θα πεσει φωτια απ τη θεα να σε καψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου