Να και μερικά ευχάριστα...

Ούτε Μπατσοκ Ούτε Νεα Δικτατορία έχουν αυτοδυναμία, επιτέλους μετά από τόσα χρόνια μαλάκυνσης αρχίζουμε να ξυπνάμε, και το σπουδαιότερο απ'όλα; η Ντορούλα γκουτουγκουτου δεν παίρνει έδρα!!

Η ολυμπία οδός απειλεί να φύγει από την εκμετάλλευση των δημόσιων εθνικών οδών...
Να πάει στα τσακίδια που απειλεί κιόλας, να φύγουν όλοι οι νταβατζήδες από τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ...

Μετά την παρωδία για ποδοσαιρικό αγωνα του σαββάτου, αρχίζουν κάποιοι θερμοκέφαλοι και ξυπνάνε, ΜΗ πηγαίνετε στο γήπεδο, ΜΗ φανατίζεστε για τους μάγκες επειχηρηματίες, δεν έχετε κανένα όφελος.

Σήμερα χάρηκα λίγο...

Επίσης, μη ξεχνάτε πως όλα ΗΤΑΝ προγραμματισμένα:


Δε νομίζω να χρειάζεστε μεγαλύτερη απόδειξη απο το άνωθεν βίντεο. Όλα είναι στημένα, όταν ο Γιωργάκης είχε επαφές από το 2009 με το ΔΝΤ για να κουβεντιάσει "και καλά" οικονομικες πολιτικές, όταν πέσαν οι φωτιές και τα σκάνδαλα για να ρίξουν τον άχρηστο χοντρομπαλά, Όλα τους πάνε ρολόι.

Θα συνεχίσετε να λέτε ότι είστε πασόκ ή νδ;


Τέλος...

Τέκτονες, Ρόταρυ, Μασόνοι, Εβραίοι και λοιποί που γλαφυρά αναφέρονται Ως Ιλουμινάτι...

Μαλάκες Έλληνες ξυπνάτε, έχουν παρεισφρήσει παντού, εκτός από την πολιτική είναι ακόμα και στην εκκλησία. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ, ΦΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΤΕ

ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!!

Γαμήστε τους γιατί αρχίσαμε να χανόμαστε!!



Η προπαγάνδα ότι μασονία και τεκτονισμοί είναι παραμυθάκια, και τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει είναι πραγματική, τα γράφω χρόνια, νομίζετε ότι λέω παραμύθια, πάρτε τις αποδείξεις να καταλάβετε πως όχι παραμύθια δεν είναι, αλλά μπορεί να είναι και δίπλα σας, μπορεί να είναι ο αληταράς καθηγητής σας στο πανεπιστήμιο, μπορεί να είναι το κάθαρμα διευθυντής σε μία δημόσια υπηρεσία, μπορεί να είναι παπάς!!

Ξυπνήστε, ψαχτείτε, μας τρώνε ζωντανους!!! Τι σκατα έλληνες περνιέστε πως είστε; ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ!!

Σχόλια