Βρισκόμαστε στη μέση της Απάτης...

Η αρχή ήταν συνοπτικά σε αυτό το βίντεο:

Όταν το είχα δει πριν περίπου ένα χρόνο, ίσως και περισσότερο αλλά πριν την ανακοίνωση του ΔΝΤ του Jeffrey από το Καστελόριζο, έλεγα, σιγά μωρε, έλα που θα γίνουν αυτά και στη χώρα μας, εμείς είμαστε διαφορετικοί, δεν είμαστε αργεντινή, πίστευα ο Ηλίθιος πως δεν θα μπορούσαν αυτά να γίνουν σε εμένα και στην χώρα μου... πείτε το αφέλεια, ρατσισμό, υπεροψία, άγνοια... δεν το πίστευα.

Ένα και κάτι χρόνο μετά ξαναβλέποντας το ίδιο βίντεο, και τα λόγια του οινοκονομικού εκτελεστή John Perkins, βλέπω ότι ακριβώς  ίδια τακτική έγινε ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.

Αυτά που έβλεπα λίγο πριν την εισβολή του ΔΝΤ και τα χλεύαζα άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα, αυτά που φοβόμουν έγιναν πραγματικότητα, ο εφιάλτης, που είναι και το απότερο σχέδιο, εδώ θα είμαστε σε ένα χρόνο θα έχει υλοποιηθεί.

Η προπαγάνδα τους είχε πιάσει και σε μένα, πίστευα ότι η χώρα μου δεν έχει ορυκτό πλούτο, και αν είχε κάτι θα ήταν ελλάχιστο για να δικαιολογήσει εκμετάλλευση του. Με έκαναν να πιστέψω ότι δεν έχουμε ορυκτο πλούτο ενώ πλέων έχει αποδειχτεί περίτρανα πόσο πλούσιο υπέδαφος έχουμε, βγήκαν στη φόρα χαρτιά που υπέγραψαν οι πολιτικοί μας το '70 και το '80 με την αμερική να μας δεσμεύσουν ότι δεν θα αξιοποιήσουμε τίποτα από αυτά. Όταν τα έλεγε ο Χαρδαβέλλας τον κορόιδευαν, όταν φώναζαν άλλα μυαλά τους έλεγαν τρελούς. ήρθε το γαμημένο πλήρωμα του χρόνου και επαληθεύτηκαν.

Βρισκόμαστε στη μέση της απάτης, ήδη πρέπει όλοι μας να έχουμε συνειδητοποιήσει τι παίζετε στις πλάτες μας. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!! Δεν πρεπει παιδιά να τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν αυτό που σκάρωσαν.

Η προπαγάνδα δουλεύει καλά σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, απολαύστε και συνειδητοποιηθείτε διότι η αργεντινή είναι κάτι μήνες μακριά...

Τόσα ΔΙΣ δάνειο για να σωθούμε και η ποιότητα της ζωής μας πέφτει λεπτό προς λεπτό, ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΙΣ... ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ... ΕΜΕΙΣ;;;


Για όνομα, ξυπνήστε γαμώτο!

Σχόλια