Πέμπτη με το πέμπτο κινητό!


Βέβαια όσο ευχαριστημένος και να είσαι πάντα η ρημάδα η τεχνολογία θα τρέχει με απίστευτους ρυθμούς, όσο ευχαριστημένος και να σαι και όσο να τρέχει η τεχνολογία, αρχίζεις και βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια.

Σε αυτή τη περίοδο όπως και στην προηγούμενη εξακολουθούσα να προτιμώ τα Candybar αλλά να απεχθάνομαι τα Slide Up και τα Clamshell, δεν ξέρω γιατί, ειδικά τα Slide Up μου την έδιναν πολύ. Καιρός για νέο Κινητό, Καιρός για επιστροφή σε ένα κινητό με κουμπιά, καιρός για την σειρά N της Nokia.

Η σειρά Ν είχε να επιδείξει κινητά νέας γενιάς, Smartphones μεν, αλλά με αυτό το εξτρά “umph” επικέντρωση στα Multimedia χαρακτηριστικά, τα features το Design την πολυχρηστικότητα, τα αμέτρητα bugs/glitches και τις εξωφρενικές τιμές.

Την πάτησα και εγώ και ερωτεύτηκα το πρώτο μου Clamshell αναδιπλώμενο Ελληνιστί κινητό το Nokia N93
Ν97 2007
Νέο Symbian λειτουργικό Κάμερα 3 Megapixel θαυμάσιας ποιότητας για την εποχή της, Ανατρεπτικό σχήμα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία και αμέτρητα features έκαναν αυτό το κινητό να φαντάζει ο παράδεισος των φορητών Gadgets. Αλλά όσο καλό ήταν το κινητό άλλο τόσο ακριβό (620 €) και άλλο τόσο bugged (3 μήνες service) ήταν.
Πέρα από τα σημαντικά προβλήματα που με τα απαραίτητα Service (ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές πάλι για service είναι) ξεπεράστηκαν δεν έκρυβαν το γεγονός πως αποτελούσε την ναυαρχίδα της Nokia για έναν ολόκληρο χρόνο (επίσης ψηφίστηκε το Κινητό του 2007) και αντικαταστάθηκε από το Τέρας σε εισαγωγικά και χωρίς Nokia N95.

Όλα αυτά το 2007, όπου από εκείνη τη στιγμή και έπειτα επήλθε ο κορεσμός, έχοντας ξοδέψει κάτι περισσότερο από 2,5 χιλιάρικα για κινητά και έχοντας περάσει από πραγματικά θαυμαστές συσκευές δύσκολα πλέων νέο κινητό μου έκανε το κλικ. Σαφώς και το είχα βαρεθεί αλλά σαφώς υπήρχε και οικονομικό τέλμα. Έπρεπε να περάσει καιρός ώστε και να αποφασίσω αλλά και να υποστηρίξω οικονομικά την νέα μου αγορά.

Σχόλια