Τετάρτη! με το Τέταρτο κινητό!! και 4 του μηνός!!! 4μμ!!!!


Σε αυτή την περίοδο ήταν σαφείς οι προτιμήσεις μου, καθαρά Nokia Fan, καθαρά CandyBar Style, καθαρά Pioneer,

Μα ο γκατζετάκιας μέσα μου έκανε πιο φανερή από ποτέ την παρουσία του, έπρεπε το επόμενο κινητό να έρθει σύντομα, μα έπρεπε να ήταν κάτι το πραγματικά διαφορετικό, Nokia μεν, αλλά ολοκληρωτικά φρέσκο και πρωτοποριακό, ήταν ευχής έργο (λέμε τώρα) που την ίδια περίοδο η Nokia λάνσαρε το πρώτο της Touch κινητό με ανανεωμένο λειτουργικό Symbian 90 όπου έβγαζε τις αρετές αφής και μία συσκευή που έφτανε σε αυτό που λέμε PDA, Ήταν πραγματικά ένα Personal Digital Assistant out of the Box, με τιμή λίγο παραπάνω από μισό χιλιάρικο. Σήμερα μπορώ με ασφάλεια να πω, πως είναι από τα καλύτερα κινητά μου.
2005 Stepping up the Game
Το Nokia 7710 ήταν το κινητό που όλοι θέλανε μα δε μπορούσανε να χειριστούν, ήταν ο φθόνος αλλά και η απορία όλων. Ήταν η στιγμή που κατάλαβα πως οι συσκευές που επιλέγω ήταν μοναδικές με ελάχιστους χρήστες.

Το πρώτο κινητό της Nokia με οθόνη αφής είχε αφήσει ιστορία, αλλά εν έτη 2009 κάπως παρεξηγούνται τα πράγματα, δεν ξέρω αν η ασχετοσύνη χτυπάει τόσο πολύ την Ελλάδα μα η Καμπάνια της Vodafone που το είχε αποκλειστικότητα προμόταρε το 5800 ως το πρώτο Touch Cellphone της Nokia… Δεν ξέρω, ίσως θέλανε να χτυπήσει περισσότερο το iPhone.
Anyways, τι να περιγράψω για αυτό το κινητό, τα θαυμάσια features του; Ολόκληρο Office? Music και Video Player στην τεράστια οθονάρα του με την ευελιξία της αφής; Ότι και να πω είναι λίγα, πραγματικά ένα «κινητό» που πέρασε με άριστα.

Σχόλια