Η Επιστροφή της Pokemon-Μανίας

Για κάποιο λόγο, και σίγουρα συνέβαλαν οι νέες ποκεμον (Black/White) αλλά και ο φίλτατος Γεώ, ξανά άρχισα να ασχολούμαι με τα πόκεμον.

Τελευταία φορά ήταν πριν τρία χρόνια όταν έπαιζα την έκδοση Pearl, για κάποιο λόγο είχα κολλήσει και την είχα (υποτίθεται προσωρινά) παρατήσει αλλά η πραγματικότητα (σχολή, στρατός, δουλειά) με έκανε να την ξεχάσω και αυτή αλλά και το franchise γενικότερα.

Αυτές τις μέρες, έχοντας εγκαθιδρύσει μια ρουτίνα στη ζωή μου σκέφτηκα, γιατί όχι, και ξεκίνησα την Άσπρη βερσιόν, φτάνοντας λίγο πριν το τρίτο έμβλημα (και ενώ μέχρι τότε δεν είχα σκοπο να ασχοληθώ σοβαρά) είπα, δε βλέπω και τη σειρά anime που και αυτή την είχα παρατήσει; και κάπως έτσι κατέληξα να συνεχίσω και την Pearl.

Την ξεκίνησα Απρίλιο του 2008, την τελείωσα σήμερα!

Η τηλεοπτική σειρά, η οποία είναι καθ'όλα αξιόλογη, αποτελείται απο δεκάδες επεισόδια, επειδή την πρώτη σειρά την έχω δει, απλά είδα τα τελευταία επειδόδια να μπω στο κλίμα, και η πρώτη τελείωσε σήμερα και αυτή, τυχαίο; :P
Η Πρώτη σαιζόν, προβλήθηκε το 1997!
 Έτσι λοιπόν έκλεισε ένα κεφάλαιο, το οποίο αναζωπύρωσε την αγάπη που είχα (εντάξει, όχι στο 100%) για τα τερατάκια τσέπης, συνεχίζω με την 2η σαιζόν και την White στο DSi XL :)

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου