Έλεγχος/Λύση του Χρέους

Στο inbox έφτασε το ακόλουθο...




 Τη Δευτέρα στις 28 Φεβρουαρίου  δόθηκε αυτή η καταπληκτική συνέντευξη  με καθηλωμένους και άφωνους απο την απλότητα και τη καθαρότητα της πρότασης τους δύο παρουσιαστές του MEGA. 

    Αυτός ο επιστήμονας ξεκίνησε τα χριστούγεννα μια προσπάθεια με αρκετούς επιφανείς ανθρώπους απο όλο τα φάσμα της πολιτικής που στηρίζεται στηνύπαρξη ενός παραθύρου στην οικονομική νομοθεσία της Ευρωπαικής Ένωσης η οποία μας επιτρέπει να απαλλαγούμε απο το χρέος (το οποίο με τα δάνεια, τα μέτρα και τις επιμηκύνσεις συνεχώς μεγαλώνει) σε περίπτωση που αυτό αποδειχθεί παράνομο. Κάτι το οποίο όπως περιγράφει είναι παιδική εργασία για το σπίτι αφού τα στοιχεία για :
  1. Δομημένα ομόλογα - ταμεία δημοσίου,  
  2. μίζες- siemens,
  3. υποβρυχια-Τσοχαντζόπουλος, 
  4. και άλλες κατασπαταλήσεις είναι υπεραρκετά.
Μόνο τα στοχεία για το δομήμένα και η αποδεδειγμένη ανάμειξη των ευρωπαικών τραπεζών στο κύκλο αυτό είναι αρκετό σαν απόδειξη.! Δε χρειάζεται να αποδείξουμε και τα άλλα που αναφέρω.!
Για να γίνει αυτό χρειάζεται να στηθεί μια επιτροπή για να κάνει την αποτίμηση και να συντάξη το πόρισμα.

Ακούγεται η πιο καλή ιδέα να βγούμε απο την κρίση η οποία μάλιστα θα αφήσει σύξυλους τους Ευρωπαίους, θα αφήσει στην άκρη και ανίκανους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων.

Το βίντεό του MEGA θα το δείτε εδώ . Δείτε το όλο αξίζει...
Το site της επιστημονικής επιτροπής εδώ όπου θα πάτε αριστερά και θα κάνετα κλικ για την υπογραφή (ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ) της αίτησης.

Ευχαριστώ koutsork ;)

Σχόλια

  1. μου κάνει εντύπωση που τελευταία τό μπουρδελοκάναλο αυτό, κάνει αυτές τίς εκπομπές, φέρνοντας τόν Καζάκη καί τώρα αυτόν, Τί θέλουν να δείξουν
    δέν μπορώ να καταλάβω, Ειδικά αυτή ή ποντικομαμή ό χασαπόπουλος



    jim-potokias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου