Συνομοσιολογικά και άλλα...

...Επειδή καλές είναι οι καφρίλες αλλά χρειάζεστε που και που το σοβαρό,

Πρίν 3 μέρες η ιαπωνία χτυπήθηκε απο έναν συγκλονιστικό σεισμό αφήνωντας πίσω ανείπωτες καταστροφές και δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

ΓΙΑΤΙ;

Φυσικό φαινόμενο; τεχνητός σεισμός; ή μήπως συνδιασμός των δύο.

Ας μη ξεχνάμε πως αυτό το ιστολόγιο αποτελεί στην ουσία ένα προσωπικό blog που αντικατοπτρίζει μέρους της προσωπικότητάς μου, και εν καιρώ θέλω να θυμάμαι τι συνέβει, τι πίστευα και τι δεδομένα υπάρχουν για να ανατρέξω αν χρειαστεί.

Ο σεισμός μονο τυχαίος δεν ήταν, μονο και μονο απο την ημερομηνία 11-3-11

Αλλά καλύτερα να μη γράψω τίποτα, θα παραθέσω δύο παραπομπές,



Προφανώς εάν τα διαβάσετε όλα και επειδή υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις, ο σεισμός ήταν χέρι Αμερικάνων, ήταν δουλειά του HAARP με κάλυψη την Ηλιακή και σεληνιακή κινητικότητα, τώρα εάν ο σεισμός ήταν εν μέρη φυσιολογικό φαινόμενο και απλά πολλαπλασιάστηκε από το HAARP δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.

Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, οι Αμερικάνοι προκάλεσαν τις καταστροφές και σκότωσαν χιλιάδες αθώους πολίτες.

Με θλίβει το γεγονός διότι ξέρω πως προήλθε το HAARP

Ο Σέρβος Νίκολα Τέσλα όταν πήγε στην Αμερική και πειραματιζόταν είχε έναν όραμα, την παγκόσμια Μεταφορά και Διανομή Ενέργειας μέσω της Ιονόσφαιρας.

Τα πειράματά του είχαν φτάσει σε σημείο να μπορεί αν ηλεκτροδοτήσει περιοχές αρκετά χιλιόμετρα μακρυά απο το εργαστήριό του πάντα ασύρματα μέσω της ιονόσφαιρας.

Μέσω αυτού του συστήματος είχε οραματιστεί επίσης το Internet ότι δηλαδή ταυτόχρονα με το ρεύμα θα μπορεί ο καθένας να κάνει χρήση δικτύωσης και επικοινωνίας, και όλα αυτά πανεύκολα και δωρεάν.

Ο χρηματοδότης του εκείνη την χρονική στιγμή ήταν ο ... JP Morgan....

περιττό να αναφέρω ποιος είναι αυτός, ας πούμε μόλις έμαθε τις κρυφές σκέψεις του Tesla όταν έφτιαχνε την "κεραία" έκοψε αμέσως την χρηματοδότηση... όλα αυτά κάπου στο όχι και τόσο μακρινό 1935!

Τέλος ώρες μετά τον θάνατο του τέσλα το τότε FBI είχε κάνει πλιάτσικο στα προσωπικά του αντικείμενα και έκλεψαν όλες του της σημειώσεις.

το HAARP είναι η εξέλιξη της πατέντας και ανακάλυψης του Τέσλα. Απλά αντί η κυβέρνηση των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει αυτό το θαυμάσιο εργαλείο για καλό, αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει ως όπλο.

Και εαν αυτά τα δεδομένα τα ξέρει όλος ο απλός κόσμος, εαν αυτά τα συμπεράσματα την σήμερον ημέρα με το Internet βγαίνουν πολύ εύκολα... η Ιαπωνική κυβέρνηση τι κάνει; θα ποιήσει την νήσσαν;

Μένει να δούμε...

«Ορισμένοι αναπτύσσουν ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , ώστε να μπορούν να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς και να προκαλούν εκρήξεις ηφαίστειων , διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» (American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997 )

Ηφαίστιο Ισλανδίας πέρυσι; ξέρω γω; 

Σχόλια

  1. Δεκτά όλα αυτά, αλλά για ποιον λόγο να χρησιμοποιηθεί τώρα στην Ιαπωνία; Έτσι και αλλιώς μετά τον 2ΠΠ είναι το καλό παιδί των ΗΠΑ. Αν υπάρχει τέτοια τεχνολογία που έχει και αποτελέσματα γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ εναντίων συμαντικότερων εχθρών των ΗΠΑ όπως Αφγανιστάν και Ιράκ στο παρελθόν ή Βόρεια Κορέα για το παρών;

    Νομίζω πως είναι απλώς τυχαία γεγονότα που πάντα δίνουν βάση για συνομοσιολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα, κανείς ΠΟΤΕ δεν είναι σε θέση να δωσει μία απάντηση, και πόσο μάλλον να στηρίζετε στην λογική, θα μπορούσα κάλλιστα να σου πω πως δεν συμφέρει την ΗΠΑ να κάνει πόλεμο την Ιαπωνία διότι είναι χειρότερος αντίπαλος από το Αφγανιστάν, είτε λόγο υπεροχής, είτε λόγο συμφερόντων κατοχικής δύναμης.

    Από την άλλη μπορεί αν έχουν τόσα υπερόπλα, αλλά δε σημαίνει πως θα αχρηστευθεί το στράτευμα, και τα πυρομαχικά έχουν ημερομηνία λήξης, πράγμα που αποδείχτηκε με τους παρελθόντες πολέμους των ήπα.

    Γιαυτό άλλωστε όλα αυτά κατατάσσονται στα "συνομοσιολογικά" δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία αυτών των νεοταξικών διαστρεβλωμένων μυαλών, δεν συνάδουν με την κοινή λογική.

    Πάντως οι δύο παραπομπές εξηγούν για ποιους λόγους με αποδείξεις θέλαν να χτυπήσουν την Ιαπωνία. Τώρα, συμφωνώ ή όχι με κάποια δεν έχει σημασία, λόγοι υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου