Τα αγαθά copies κτώνται.

Αύξηση λέει 60% Πειρατικού λογισμικού στην Ελλάδα από αρχές του έτους...

Βγήκαν σήμερα δημοσιεύματα. Ε ΚΑΙ στα αρχίδια μας.

Ρε ο άλλος με 500, 600 ή 700 ευρώ θα πάει να αγοράσει πρόγραμμα, παιχνίδι ταινία ή μουσική; Ρε πάτε καλά; όταν όλα γύρω μας ενώ είναι πανάκριβα συνεχίζουν να ακριβαίνουν;

Είδατε κανέναν να παραπονιέται για τις τιμές DSL; διότι εγώ κανέναν... Το μοναδικό πράγμα που το πληρώνεις και κάνεις αμέσως απόσβεση είναι η συνδρομή στο Internet.

ΟΧΙ Ρε καραγκιόζηδες δεν αγοράζουμε λογισμικό, δώστε σωστούς μισθούς, παροχές και υπηρεσίες και κρατήστε κάτω τις τιμές των προϊόντων. Έτσι ναι, να αγοράσουμε, αλλά όταν τα 700 δε φτάνουν να σκουπίζεις τα σκατά από τον κώλο σου τότε με συγχωρείτε τα αρχίδια μου θα πάρετε.

Κάποιοι μας έκλεβαν 30 χρόνια, οι ίδιοι ή τα παιδιά τους συνεχίζουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. (επιτροπές, bonus, κλπ κλπ)

244 Εφοριακοί δεν έκαναν ποτέ δήλωση. (είναι σαν τον σουβλατζή κάθε φορά που τρώει ένα καλαμάκι να το χρεώνει στον εαυτό του 1,50 €)... χαζός είναι, ρε δικό τους είναι το μαγαζί, σιγά μη κάνουν δήλωση.

Τα αγαθά copies κτώνται, χωρίς, ή με μηδαμινή παρουσία νόμων στο σύνταγμα για Video Games, Software και ταινίες θέλετε και πάταξη.

Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, ακόμα και Πολωνία, εάν το Software δεν είναι πλήρως μεταφρασμένο ή/και μεταγλωττισμένο στη γλώσσα τους απαγορεύετε να κυκλοφορήσει. Στο Ελλάντα γίνετε του κουτρούλη ο γάμος.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.

Το σίγουρο είναι ένα, όταν από το να ζείς, καταντάς να επιβιώνεις θα ξατακλέψεις όποιον και όσο μπορείς. Δυστυχώς έτσι είναι και όλοι μας το βλέπουμε καθημερινά.

Η επιβίωση μάλιστα θα αρχίσει να είναι δύσκολη υπόθεση οσονούπω...

Σχόλια

  1. Και ιδού το σύμβολό μας! har har har

    http://fc49.deviantart.com/fs7/i/2005/200/4/7/Internet_Pirate_Flag_by_Joshernaut.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου