Οδική Καφρίλα #7

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΓΑΜΩΔΙΟΔΙΑ ΘΗΒΑΣ!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΣΑ

ΚΛΑΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΧΕΣΤΗΚΑ.

Καλά οκ, λίγο παλιό το βιντεάκι (μισό χρόνο περίπου) αλλά πάντα επίκαιρο και πάντα απολαυστικό, κάποιος που δε με ξέρει μπορεί να με περάσει για απροσάρμοστο χαζοπαίδι, και ίσως να έχει και δίκιο... αχχχχ, αθάνατη ελληνική μαλακία. Για την απόλαυσή σας (και να μαθαίνετε)



Φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα και καμία κλήση, όλος ο τραμπουκισμός και οι απειλές γίνονται γενικότερα εκείνη την ώρα για να σε φοβίσουν, είχα ξαναπροσπαθήσει να μη πληρώσω από τότε αλλά δυστυχώς έχουν εκπαιδεύσει κατάλληλα τους ταμίες και έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολο να σου ανοίξουν την μπάρα...

allas, keep fighting my comrades!!

Σχόλια

  1. Καλό το «Δημήτρης» αλλά εγώ στην θέση σου θα έλεγα: «Bond, James Bond» ;)

    Τα διόδια στην Θήβα είναι σε κάποιον δρόμο χάλια και δεν τα πλήρωσες ή απλώς έτσι έτυχε; Γιατί κάτι είχα διαβάσει παλιά για μια Εθνική οδό προς Πάτρα στην Πελοπόννησο που ήταν τόσο χάλια όπου ξένοι φορτηγατζήδες κυρίως αρνούνταν να πληρώσουν με τον λογικό σκεπτικό πως δεν είναι δρόμος για να τον πληρώνουν κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δρόμος όταν είναι όλος σε κυκλοφορία είναι μιά χαρά στη θήβα, απλά είχαν κλείσει όλες τις λωρίδες περαν της μιας που κινούταν όλα τα οχήματα με αποτέλεσμα για πολλά χιλιόμετρα να πηγαίνουμε με ταχύτητα 50 ΧΑΩ... και μετά από αυτή τη ταλαιπωρία εγώ έπρεπε να πληρώσω και διόδια, ΟΧΙ!! και δεν πλήρωσα...

    Πέραν τούτου υπάρχουν πολλές περιπτώσεις σαν και αυτή που ανέφερες που υπάρχουν διόδια πριν περατωθούν τα έργα, συνεπώς τα διόδια αυτά είναι πέρα για πέρα παράνομα, σε αυτά κανένας πολίτης δεν πρέπει να πληρώνει και δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα.

    Σε κομμάτια που η εθνική είναι όντως εθνική ναι να πληρώσω διόδια, όχι για κατσικόδρομους όμως...

    Όσο για το Δημήτρης, ναι, το μετάνιωσα πολύ, Γιακουμής ήθελα να πω αλλά η ένταση ήταν πολύ ανεβασμένη για να κάνω πλακίτσα... κάποια άλλη φορά όμως;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου