Καφρίλα Apple #2

Όταν ξαναέργραψα για καφρίλα apple παρατήρησα μία υπέρ του δέοντος αύξηση επισκεψιμότητας στο Blog (με το εργαλείο Google Analytics) και μου κίνησε το ενδιαφέρον, τουλάχιστον βρήκα κάτι που "πουλάει" αλλά προς τιμή μου (εεεε μαζεπς) δεν το έκανα "τυράκι" για να τρώτε ποντικάκια μου...

Παρόλα αυτά δεν μπορώ παρά να κάνω μία ανάρτηση στην σημαδιακή αυτή μέρα για την Apple και το χαστούκι που έχει φάει με το iPhone 4.

Είμαι, ή μάλλον ήμουν υποψήφιος αγοραστής, μιας και πίστευα πως είχε φτάσει και για μένα ο καιρός μετά από 4 χρόνια να μπω στο χορό της apple, μιας και η 4η εκδοχή είναι η πλέων definitive τουλάχιστον στα χαρτιά.

Λίγες βδομάδες μετά την κυκλοφορία του στην αμερική και οι μετοχές της apple έχουν πάρει ήδη την κατιούσα. η συσκευή είναι BROKEN.

Δε μπορείς με το που να κρατάς το κινητό σου αυτό να χάνει το σήμα του, είναι αδιανόητο... βέβαια οι testers που το δοκίμαζαν γινόντουσαν ντίρλα στις pub και ξεχνούσαν εκεί τα prototypes... go figure...

Και αφού δώσανε ένα ημιτελές προϊόν στην αγορά είπανε, α, δεν έχει στην πραγματικότητα πρόβλημα το υλικό (λέγε με Hardware) απλά μπερδεύονται οι αλγόριθμοι του λειτουργικού (λέγε με software) και εξέδωσαν software update. το εν λόγω Update ios 4.1 το μόνο που κάνει είναι να μεγαλώνει τα Pixels από τις μπάρες σήματος, ιδού:


πηγή Gismondo

Αναρωτιέμαι ποιος είναι περισσότερο ηλίθιος, Η εταιρία ή οι χρήστες... νομίζω πάντως όχι οι χρήστες...

Η σημαντικότερη είδηση της πορείας του iphone 4 θα έρθει αύριο, καθώς μετά τα απανωτά χαστούκια των Gadget & Technology media που αποθαρρύνουν τους καταναλωτές από το να αγοράσουν iPhone, η apple θα ανακοινώσει πιθανότατα απόσυρση(!) του προϊόντος. Αυτό μεταφράζετε σε καταστροφή του Image της apple το οποίο πιθανότατα εαν γίνει μπορεί να σώσει το τομάρι της... το σίγουρο είναι πως θα μπει κάτι εκατομμύρια δολαριάκια μέσα.

Αν όχι φήμες θέλουν να στέλνει σε όσους το αγόρασαν ένα καουτσουκένιο περίβλημα το οποίο είναι μονωτής της κεραίας και αποτρέπει από το να κάνει σώμα με το χέρι και έτσι να χάνονται οι μπάρες σήματος... Στη δεύτερη περίπτωση ο αρμαγεδδώνας θα είναι γεγονός για το μήλο. Αγοράζεις μία high end συσκευή άνω του μισού χιλιάρικου για να είσαι αναγκασμένος να το δουλεύεις με καπότα...

Άλλη φορά να προσλαμβάνετε πιο συνειδητοποιημένους Testers όχι μπεκρούλιακες ξεχασιάρηδες... ΖΩΑΑΑΑΑΑ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου