Ποιοι και γιατί ζουν ανάμεσά μας...

Παραμονή Χριστουγέννων και εγώ βράζω στο ζουμί μου με ένα συνεχόμενο ωράριο 9-19 οπότε ψωλάρω, η Google αντικατέστησε σήμερα το λογότυπο με το ακόλουθο Doodle:
Ωραίο, χαρούμενο εορταστικό, τα έχει όλα... αλλά, τι συμβαίνει όταν το πατήσουμε;

Εμφανίζεται η σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης του όρου "Χρόνια Πολλά" και την σημερινή ημέρα αυτά είναι τα αποτελέσματα:
κλικ του ενλάτζ γιορ πίνας
Ένα άκυρο βίντεο που τα κορυφαία σχόλια είναι τύπου (ουγκ, η Google με έφερε εδώ, κάντε Like επειδή έχω μικρό πέος)

και..... το δεύτερο αποτέλεσμα... X.A εκθίασμα! τώρα εγώ δεν ξέρω πως να το εκλάβω.. (μωρε ξέρω, το έβαλα στον τίτλο) πάντως εγώ σαν τον Δικό σας Κάφρο οφείλω να σας επιστήσω την προσοχή. Τα πράγματα είναι περίεργα...

Σχόλια

  1. Γιατί αλήθεια "Χρόνια Πολλά" και όχι "Καλά Χριστούγεννα"; Δεν λέω το πρώτο είναι μπαλαντέρ και πάει σε όλα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση το δεύτερο είναι που ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που το ανέφερες, λοιπόν...

    Το χρόνια πολλά τείνει να γίνει η επίσημη παγκόσμια ευχή και ο λόγος είναι ότι μόνο οι χριστιανοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα. οι μουσουλμάνοι δε γιορτάζουν τίποτα και οι εβραίοι έχουν τη χάνουκα. οπότε για να τους πιάσουμε όλους λέμε χρόνια πολλά και τελειώνει εκεί.

    Είναι από τα κακά της πολυπολιτισμικότητας και της νέας τάξης πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παγκόσμια; Μόνο στα Ελληνικά το ακούω. Άντε βάλε και τα αγγλικά αν αντί για "Merry Christmas" πουν "Season's Greetings". Η γερμανική έκδοση του google την ίδια ημέρα πάντως έλεγε "Frohe Weihnachten", το αντίστοιχο του Καλά Χριστούγεννα και όχι κάτι γενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δε στα δημοσιεύει αυτόματα δε το καταλαβαίνω...

    Κάνε μία βόλτα από τα αμερικάνικα Sites και δε θα βρεις εύκολα το Merry Christmas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου