Περι CoD ο λόγος...

CoD εκ του Call of Duty φυσικά, και δει του αγαπημένου Black Ops.

Καιρό ήθελα να κάνω ένα θεματάκι όσο αφορά το λατρεμένο μου σπορ, το Online Gaming, και τώρα είναι ευκαιρία να παραθέσω το Play Style μου όσο και το Customisation για το Black Ops.


Κάποια στιγμή είχα τραβήξει μερικές φωτογραφίες, ας μείνουμε προς το παρόν σε αυτές, αναφέροντας κάποια βασικά.

Για να ξεκινήσεις να παίζεις πρέπει να φτιάξεις ένα προφίλ, αφού σχεδιάσεις το Gamertag (πάνω δεξιά) πρέπει να φτιάξεις και τον εξοπλισμό σου.

Χρειάζεται να ορίσεις ένα κύριο όπλο με τα εξαρτήματά του, ένα δευτερεύων, ένα τύπο φονικής και έναν τακτικής χειροβομβίδας, έναν βοηθητικό εξοπλισμό τύπου συσκευής και τέλος 3 διακριτά χαρακτηριστικά προνόμια (Perks)


Όσο αφορά τις χειροβομβίδες, σε όλα τα προφίλ μου χρησιμοποιώ τις κλασικές χειροβομβίδες μαζί με κρότου λάμψης.
Ο ειδικός εξοπλισμός πάλι για όλα τα προφίλ είναι νάρκες τύπου claymore και τα Perks μου πάλι για όλα τα προφίλ είναι Scavenger (Αναπλήρωση χειροβομβίδων και πυρομαχικών) Sleight of Hand (ταχεία ανατροφοδότηση γεμιστήρων) και Second Chance (έχεις μία δεύτερη ευκαιρία να επιστρέψεις στη ζωή αφού σε σκοτώσουν)

Πάμε να δούμε τα διαφορετικά προφίλ που παίζω...



Prime SMG
 Εαν η πίστα έχει μικρούς-μέτριους χώρους και διαδρόμους τότε το Submachine Gun είναι μονόδρομος, γρήγορο και θανατηφόρο από κοντά είναι ότι πρέπει για να κάνεις Kills και να μείνεις ζωντανός  ένα από τα όπλα που είναι ιδιαίτερα αποδοτικά δίχως να χρειάζεται να σημαδέψεις με Iron Sights. Το συνδυάζω με το εξάρτημα ταχύ πυροβολισμού και για δευτερεύων το μαχαίρι με την βαλλόμενη λεπίδα είτε εκτοξευτή ρουκετών.
Shotgunning
 Για μικρές πίστες ή για περιπτώσεις όπου οι στενές επαφές είναι συχνές χρησιμοποιώ την κλασική καραμπίνα, με εξάρτημα για σταθερότητα και δευτερεύων όπλο έναν εκ τοξευτή ρουκετών είτε πιστόλι.
Prime Assault
 Για μέτριες έως μεγάλες χρησιμοποιώ το κλασικό τυφέκιο, στην προκειμένη ένα Καλάσνικοφ με εξάρτημα διόπτρας ή εκτοξευτή χειροβομβίδων (ανάλογα τα κέφια) και δευτερεύων τόξο, ή εκτοξευτή ρουκετών.

Sniping

Τέλος για μεγάλες και μακρινές αποστάσεις παίζω Sniper αλλά δε το συνηθίζω, θα είναι με εξάρτημα είτε πολλαπλού επιπέδου ζουμ είτε ACOG για κοντινές επαφές. Το συνδυάζω συνήθως με ένα αθόρυβο πιστόλι αλλά ενίοτε με τόξο ή εκτοξευτή ρουκετών.

Ίσως παρατηρήσατε ότι παίζω πολύ εκτοξευτή ρουκετών για δευτερεύων, αυτό είναι γιατί με βοηθά να καταρρίπτω εχθρικά ραντάρ και ελικόπτερα και όχι τόσο για να κάνω Kills ;)

Αδημονώ για την στιγμή που θα τελειώσω με το Black Ops όχι γιατί το βαρέθηκα, αλλά για να κάνω μία ανάρτηση με τα στατιστικά μου......... :P

Σχόλια