Suck my MAN TITTIES PSN!!

Έχει πλέον πάνω από μία εβδομάδα που η Sony "έριξε" το Online δίκτυο της ονόματι PSN λόγω μίας ύπουλης και σκιώδης επίθεσης.

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά φαίνεται πως χρήστες εισχώρησαν στα ενδότερα του δικτύου καταφέρνοντας να πραγματοποιούν αγορές από το κατάστημα (PS Store) δωρεάν και αποσπώντας πιθανών τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα 23 εκατομμυρίων χρηστών, από οδό και όνομα μέχρι αριθμό πιστωτικής κάρτας. Στα υποψήφια θύματα και ο γράφων, αλλά χρυσώνω το χάπι μιας και η κάρτα μου έληξε η οποία σημειωτέων ΔΕΝ ήταν πιστωτική αλλά χρεωστική, και τα προσωπικά μου στοιχεία τα έχω εισάγει παλαιότερα και αλλού, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει να προσπαθήσουν να με "ψαρέψουν" μιας και στο Phishimg είμαι παλιά πουτάνα.

Το κακό όμως έγινε και μηνύσεις άρχισαν να πέφτουν, οι μετοχές της σημείωσαν πτώση και η αξιοπιστία της κλονίστηκε.

Το χειρότερο απ'όλα φαίνεται να έχει αποφευχθεί μιας και οι security codes των καρτών ήταν κρυπτογραφημένοι, πράγμα που επαληθεύει πως 7 μέρες μετά και κανένα πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε ανα τον κόσμο σχετικά με περίεργες χρεώσεις καρτών. άρα η ζημιά μετριάστηκε.

Φήμες βέβαια δίνουν και παίρνουν, ήδη φημολογείται πως κάποια εκατομμύρια δεδομένων πωλούνται στην μαύρη αγορά αλλά ίσως είναι μούφα είδηση.

όπως και να έχει οι περισσότεροι χρήστες της υπηρεσίας είναι αυτοί όπως εγώ, σχολάμε από τη δουλειά και παίζουμε κανα δίωρο να ξεδώσουμε και να ξεχαστούμε, και αυτή η συνήθεια μας έλειψε αυτό το διάστημα.
Ειμαι gif, πατήστε πάνω μου να με δείτε!

Δεν καφρίλιασα ιδιαίτερα διότι δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά, αλλά οι δύο βδομάδες που θα πάρει το PSN να επανέλθει μου φαίνονται αδικαιολόγητα πολλές. Η Sony έριξε μόνη της το δίκτυο ώρες μετά τις παράνομες αγορές και την όποια εισβολή, άρα όλο αυτό το διάστημα το μονο που κάνει είναι μία αναδιοργάνωση της ασφάλειας. 

όπως σχολίασα και στο έτερο blog μου, εφόσον τα ήξερες τα προβλήματα και τις τρύπες, γιατί δεν τις έφτιαχνες πιο μπροστά Sony;

Any way, τα προβλήματά μας είναι αρκετά, και η όποια στιγμιαία αποφυγή τους για την διάσωση της ψυχικής μας υγείας είναι σωτήρια, γιαυτό δίνω βαρύτητα στο PSN διότι πραγματικά βοηθά να ξεθυμάνεις από αυτά.!

Come on PSN, open up to own some noobies asses on c.o.d

Πέρυσι είχαμε παρόμοια πράγματα, απλά τότε διήρκεσε δύο μέρες, όχι δύο βδομάδες, και πάλι είχε γίνει της πουτάνας.


Σχόλια

  1. Για το ότι μια «δωρεάν» υπηρεσία μπορεί για κάποιο λόγο να μην είναι διαθέσιμη για ένα μεγαλύτερο διάστημα, δεν οργιάζω. Στην τελική είναι δωρεάν. Το χειρότερο και πιο σημαντικό σε αυτήν την περίπτωση είναι πως χάθηκε μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας της sony και φάνηκε πως άσχετα με το τι λέει (τώρα), στην τελική μόνο τα λεφτά της ενδιέφεραν και είχε γραμμένους τους πελάτες (οι οποίοι πλήρωναν με τις πιστωτικές τους) όσον αφορά την ασφάλειά τους. Από ότι τελικά φαίνεται δεν έγινε ούτε καμιά μεγάλη επίθεση από τους «κακούς» χάκερ που έβαλαν την «καημένη» sony στο μάτι. Αλλά η sony είχε τρύπες ξέμπαρκες εδώ και πολύ καιρό και δεν ασχολήθηκε με αυτές γιατί κοστίζει, ελπίζοντας πως κανένας δεν θα τις ανακαλύψει ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο, και ξέχασα να αναφέρω ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν, και είναι συμπληρωματικός λόγος που δεν καφριλιάζω.

    Ισχύει βέβαια και η προσπάθεια στοχοποίησης κάποιων χάκερς ως τρομοκράτες...

    Τρομοκρατία είναι αυτό που κάνει η Sony αλλά τεσπα, είπαμε δε θα καφριλιάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου