Ελέω Έλλειψης PSN...

Βρήκα ευκαιρία και τερμάτισα το Need For Speed Hot Pursuit ;) παιχνίδι που λίγο ως πολύ με απασχόλησε από το Νοέμβρη του 10!!

αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δεν είχε πολύ πράγμα να μου δώσει, συνεπώς δανείστηκα ένα παιχνίδι για το νέο μου 3DS.

Pilotwings Sports Resort λέγετε και αν το αγόραζα θα έπρεπε να σκάσω ένα πενηντάρικο!
Αξίζει;

Χμμμμ... Όχι!

Ας το πάρουμε από την αρχή, πλέων δεν είναι εποχές SNES να χρεώνεις 20 χιλιάδες δραχμές ήτοι 60 ευρώ και να περιμένεις να πουλάς ένα εκατομμύριο αντίτυπα επειδή έχεις ένα όνομα, το πρώτο Pilotwings στο SNES ήταν εντυπωσιακό και πρωτότυπο παιχνίδι, και με έναν αυξημένο βαθμό δυσκολίας απέκτησε φήμη και οπαδούς, έτσι λοιπόν στην επόμενη κονσόλα ήρθε το Pilotwings 64 όπου συνέχισε το ίδιο τροπάρι με καλά αποτελέσματα.

Όπως και να έχει ποτέ δεν ήμουν οπαδός της σειράς αν και έπαιξα και τα δύο αρκετά στην εποχή τους. Εντύπωση μου έκανε λοιπόν ότι η Nintendo αποφάσισε αυτή η σειρά να αποτελεί τίτλος λανσαρίσματος της νέας φορητής. 

Το παιχνίδι είναι καλό, έχει κάποια θέματα με το 3D εφέ αλλά συγχωρούνται, όμως... όμως έχει κάποια βασικά μειονεκτήματα. Το πρώτο και βασικό, όλος ο χάρτης του παιχνιδιού είναι παρμένος από το περσινό Wii Sports Resort, Το Wuhu Island αν και πανέμορφο δεν παύει να αποτελεί αναμασημένο φαγητό για όσους έπαιξαν ή είχαν τον προαναφερθέν Wii τίτλο. μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως ανακύκλωσε τόσο άκομψα όλον τον χάρτη και έπλασε το νέο Pilotwings πάνω σε αυτό... φάουλ μεγάλο.

Έπειτα το παιχνίδι έχει δύο Modes, το ένα είναι το Mission Mode όπου μέσα από 5 αυξανόμενης δυσκολίας κατηγορίες αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε έξι έως εννιά αποστολές ανά κατηγορία και το free flight mode  όπου πετούμε ελεύθερα στο νησί μαζεύοντας Collectibles και απολαμβάνοντας το τοπίο, και ερχόμαστε στο δεύτερο κακό του παιχνιδιού. το freeglight mode διαρκεί ΜΟΝΟ 2 λεπτά!! μετά από 120 δευτερόλεπτα σε πετάει σε ένα μενού όπου εάν ξανά μπεις να πετάξεις σε πετάει από το Starting point. 

Γενικώς διαλύετε όλη η ουσία του Mode βάζοντας ένα τόσο μικρό χρονικό όριο.

και τέλος όχι, δεν υπάρχει κάποιο άλλο Mode να πετάς ελεύθερα, όλο το παιχνίδι είναι ουσιαστικά οι ελάχιστες αποστολές του πρώτου Mode Και το σπαστικό και ανούσιο δεύτερο.

εν τέλη την σήμερον ημέρα δε μπορεί να δικαιολογήσει την επένδυση 50 € για ένα παιχνίδι που είναι μία ανακύκλωση assets και ένα στήσιμο καρμπόν από τους δύο προηγούμενους τίτλους, α, ανέφερα πως το 3D είναι προβληματικό ε;


Κρίμα Nintendo, αληθινά κρίμα.

50 € για 1,5 ώρα; Ω Θεέ!! άντε να ανοίξει το PSN να παίξουμε τίποτα της προκοπής...

Σημείωση/Διευκρίνηση:Το Activity Log του 3DS αναφέρει πως ξεκίνησα τον τίτλο 5 φορές απο τις 23/4 έως τις 27/4 και ασχολήθηκα συνολικά 3:04!! χαχα Cool ;)

Σχόλια

  1. Και θα το ξανά πω, χειρώτερο launch από απόψη software δεν έχω ξανά δει... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάλια, ίσως ΤΟ χειρότερο Launch line up, φτάσαμε να "αναγκαζόμαστε" να διαλέξουμε κάτι απ'όλα για να αποκτήση έννοια η κονσόλα, άντε ρε Zelda άντε γαμώ το φελέκι της Ninty...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου