21 αιώνες αηδία...

Οι ζωές μας συνεχίζουν και είναι το ίδιο μίζερες, βλέπουμε πως καταλύετε η δημοκρατία καθημερινά και δεν κάνουμε τίποτα, έχουμε βλέπεις τα προβλήματά μας.

Ναι, ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό, ειδικά αυτές τις μέρες, που καιρός να ξεφύγει το μυαλό πέρα από τα προβλήματά μας. Όμως...

τα δικά μου, μας, προβλήματα πηγάζουν από κάπου, δεν είναι άντε έτσι φύτρωσαν, και από που πηγάζουν; γιατί μας έχουν σε τέτοια ύπνωση;

Οι ηνωμένες πολιτείες, Γαλλία, Αγγλία και Λιβύη, είναι ουσιαστικά σε πόλεμο, πόλεμο που έχει συμπαρασύρει και την Ελλάδα.

Κάμερον, Σαρκοζί, Ομπάμα, πιόνια πρόεδροι κρατών δίχως υπηρεσία στον εθνικό τους στρατό, κάνουν πολέμους!!

Γιατί; τώρα την θυμήθηκαν την Λιβύη; γιατί τα τελευταία χρόνια η μέση ανατολή είναι εμπόλεμη ζώνη; αλλού στον κόσμο δεν υπάρχουν δικτάτορες; και τι νοιάζει την Αμερική και την όποια Αμερική που υπάρχουν δικτάτορες ώστε να πάει ή ίδια εκεί, και με πιο δικαίωμα επεμβαίνει με το έτσι θέλω σε ξένα κράτη;

Στήνουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τίποτα. Δηλαδή ο Καντάφι βλέπει τον βομβαρδίζουν τι θα κάνει; δεν θα βομβαρδίσει; είναι δηλαδή απίθανο να βομβαρδίσει το Λονδίνο ή το Παρίσι; αφού αυτοί πρώτα ξεκίνησαν.!

Στήνουν ένα παγκόσμιο πόλεμο επειδή ο θεός ήθελε τα πετρέλαια στην γη να βρίσκονται στη μέση ανατολή και όχι στην ήπειρο της Αμερικής. Και εφόσον δεν τα έχει στο έδαφός της η υπερδύναμη φροντίζει να τα πάρει με την βία.

Να γιατί οι οικονομία του πλανήτη έχει γίνει μπουρδέλο!!

Τα πάντα δυστυχώς σε αυτόν τον κόσμο είναι (έγινε) το πετρέλαιο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η κυρίαρχη δύναμη στον κόσμο (με το έτσι θέλω) αγοράζει με αέρα πετρέλαιο όλα τα χρόνια. τυπώνει αέρα δολάριο και αγοράζει τσάμπα πετρέλαιο, όταν όμως οι ηγέτες (ναι αυτοί οι κακοί δυνάστες της μέσης ανατολής που κάνει πόλεμο η Αμερική) αποφάσισαν αντί να μετράμε με δολάρια το βαρέλι να το μετράμε με ευρώ, τους ξετίναξαν τα πρέκια.

Το σκάνδαλο του πετροδόλαρου, η αιτία όλων των δεινών στον κόσμο, η αφορμή για τρίτο παγκόσμιο...


Τι θα γίνει; δεν μας νοιάζει, φρόντισαν βλέπετε να ρίξουν παντού το βιοτικό επίπεδο, ναι μωρέ για αυτή την τεχνητή περίφημη "οικονομική κρίση" ώστε να έχουμε αρκετά προβλήματα στο κεφάλι μας και να ξεχάσουμε την "μεγαλύτερη εικόνα"

Άιντε θα ξυπνήσετε επιτέλους;

Σχόλια