Απλά πρέπει να καταλάβουμε τα αυτονόητα...

Το τι συμβαίνει γύρω μας δε πρέπει να μας εκπλήσσει, να μας προβληματίζει ναι αλλά όχι να μας εκπλήσσει.

Ό,τι συμβαίνει γύρω μας συμβαίνει και σε όλες τις χώρες της δύσης με παρόμοιο τρόπο. 

Αφορμή του παρόντος post ήταν η επίθεση από μπάτσους σε έναν ΑΜΕΑ φοιτητή, σπουδαστή καλύτερα, επίθεση η οποία έγινε στην Αγγλία όταν ο αμεα σπουδαστής διαδήλωνε στους δρόμους με αναπηρικό καροτσάκι για την παιδεία δύο ταχυτήτων που πάει να περάσει η βρετανική κυβέρνηση, και που αρχίζει να κάνει και η δική μας.

Πρέπει να δείτε το βίντεο, εντύπωση μου κάνει πόσο ήρεμα και με συνέπεια χειρίζεται τον λόγο, και που πάει να "πονέσει" το BBC.
Το δε BBC τον μυρίστηκε και βλέπετε πόσο άκομψα τον κόβει ο παρουσιαστής.

Είναι πλέων γεγονός ότι παντελώς είδους media είναι πουλημένα όχι απλά στις κυβερνήσεις, αλλά στη συλλογική προσπάθεια μαλακοποίησης και ηλιθιοτικοποίησης του δυτικού πολιτισμού (και όχι μόνο). Δε μπορεί να πέφτει καθημερινά το βιοτικό μας επίπεδο και τα ΜΜΕ να μας το πλασάρουν σα σωτηρία. Πρέπει να είστε χαζοί να πιστεύετε τα media. Πρέπει να είστε χαζοί να βλέπετε τηλεόραση γενικότερα.

Κατηγορούσαν το παιδί επειδή στο blog του αναφέρει την λέξη επαναστάτης και πως λόγω αυτού αποτελεί απειλή! είναι σαν να πάω σε μία διαδήλωση, να κάθομαι σε μία γωνιά, να με μπουζουριάσουν οι μπάτσοι έπειτα να μαθευτεί ότι έχω αυτό το blog και επειδή έχω σε μία γωνιά την εικόνα του Che Guevara να με θεωρήσουν και απειλή, ενώ δεν έχω κάνει τίποτα. Σα τα νέα ασφάλιστρα, επειδή έχω κόκκινο αυτοκίνητο είμαι και απειλή στον δρόμο. Να τρελαίνεσαι.!

Η προσπάθεια κουκούλωσης και συγκάλυψης της πραγματικότητας από τα ΜΜΕ πρέπει να λάβει τέλος. κλείστε τη γαμημένη τηλεόραση όπως έχω κάνει ένα χρόνο τώρα. δηλαδή εγώ γιατί κατάφερα και έκοψα τσιγάρο και τηλεόραση; είμαι παιδί Indigo; σκατά στα μούτρα μου είμαι, ούτε καν παιδί του '83, άρα όλοι μας μπορούμε. ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ!

Ξυπνήστε Ρεεεεε, όπως λέει και το 8ο Blog σε επισκεψιμότητα στην ελλάδα, με αυτό που νταλαβερίστικα επειδή προτάσσουν την αφύπνηση αλλά οι ίδιοι είναι κοιμήσηδες του κερατά. Αλίμονο, τι διαφορά έχουν πλέων τα blogs από την κάθε μία τυχάρπαστη σελίδα; τίποτα, μόνο το πρόθεμα .blogspot.com για να γλιτώνουν και τα hosting έξοδα. κατά τα άλλα, η ίδια λογική, η ίδια αντιμετώπιση η ίδια ιστορία, μανία για hits και επισκεψιμότητα, κοροιδία όσο δε πάει, φίσκα σε διαφημίσεις τυχοδιωκτικές και μη, και πλέων ιούς.

Αυτά είναι τα Blogs, εκεί καταντήσανε, πουλάνε μαλακίες για αντάλλαγμα το χρήμα. παίζετε τα ηλίθια flash games για να κερδίσετε ψίχουλα από τους σωρούς που βγάζουν.

Όταν δεν έχεις έξοδα για αυτό που κάνεις δεν πρέπει να ζητάς αντάλλαγμα. δεν είσαι υποχρεωμένος, το κάνεις γιατί το γουστάρεις. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ!!

πως άλλωστε, τόσα χρόνια αγοράζετε εφημερίδες, και βλέπετε διαφημίσεις αλλά την αλήθεια δε τη μαθαίνετε. μαθαίνετε την αλήθεια που "αυτοί" σαν πλασάρουν για πραγματικότητα.

Ένα παράδειγμα να αναφέρω, λυσάξανε όλοι με τον ΟΤΕ και τον μεγαλομέτοχό του την ντόιτσε τέλεκομ, και πως η δεύτερη ζητάει περικοπές σε μισθους ή εργατικό προσωπικό και πέσανε όλοι να τους φάνε και πως η κυβέρνηση θα φέρει αντιρήσεις. Ρε πάτε καλά; οι μεγαλοκαρεκλάδες εκεί μέσα παίρνουν μηνιαίο μισθό όσο εγώ ετήσιο, και δε παράγουν τίποτα και θα πει η κυβέρνηση όχι μη τους πειράξεις; αυτή είναι γερμανική εταιρία τεράστια, θα της πεις μη μας πειράζεις τα γαλαζομπλε παιδιά επειδή μας φέραν ψήφους; ε αυτά πρέπει να τελειώνουν, δε μπορείς να δίνεις στις δέκο στους μεγαλοκαρεκλάδες απίστευτα νούμερα το μήνα και να έχεις τον απλό εργαζόμενο, τεχνικό, χ,ψ με πενταροδεκάρες. είναι βλακώδες αυτό.

Έχω γνωστό στον ΟΣΕ ο οποίος πήγαινε τρεις ώρες κάποιες μέρες τη βδομάδα, και φυσικά έχει δική του επιχείρηση αλλά όχι στο όνομά του αφού στον οσε δε δούλευε. Συνταξιοδοτήθηκε από τον ΟΣΕ, πήρε και το τεράστιο ΕΦΠΑΠΑΞ (άλλη μαλακία αυτό) και τώρα είναι στην επιχείρηση που ήταν και πριν. πείτε μου γιατί να υπάρχουν τέτοια παραδείγματα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ, α ναι, φυσικά ταξίδευε και τσάμπα αυτός και η οικογένειά του. να αποκρατηκοποιηθούν τα πάντα, αφού δεν είμαστε άξιοι.

Ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών πωλήσεων το Play.com έχει δράση σε όλη την ευρώπη αλλά ειδικά για την ελλάδα αναφέρει... *Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece. για να καταλάβετε τι περίγελος είμαστε έξω και ότι την "χούφτα" την έχουμε θεότητα.

Ίσως πρέπει να γίνω και εγώ σαν το Λιακόπουλο, μόνο που δεν θα μπορέσω να έχω εκπομπή επειδή Βρίζω ασύστολα και βλέπετε έχουμε γεμίσει πουριτανούς, επειδή δε θεωρούμε χριστιανός αν και έχω αφήσει πολλά λεφτά στα παγκάρια, έχω ανάψει άπειρα κεριά στα μανουάλια και έχω σηκώσει και επιτάφιο, επειδή δεν θεωρούμε πατριώτης αν και με χαρά υπηρέτησα 12 μήνες την πατρίδα και δε με χάλασε κιόλας, άσχετα αν ο στρατός με οδήγησε σε πνευμονία, επειδή δεν αναζητώ το χρήμα, επειδή η μάνα μου μου έδωσε πραγματικά ιδανικά και όχι κουραφέξαλα.

Η μάνα μου δε μου επέβαλε το περίφημο "Πατρίς  Θρησκεία Οικογένεια" η θρησκεία μου το επέβαλε, ο στρατός μου το επέβαλε, το εκπαιδευτικό σύστημα μου το επέβαλε, εγώ ποιον θα εμπιστευτώ, τη μάνα μου ή το σάπιο κοινονικοπολιτικοθρησκευτικό σύστημα;

Η μάνα μου μου έμαθε το ΚΑΛΟ, να πιστεύω σε αυτό, αλλά το σταματάω εδώ διότι ξεφεύγω από τα νεύρα μου.

Η ουσία είναι πως δεν πάμε καλά, οδεύουμε σε κατηφόρα απότομη, που μόλις αρχίσαμε να πέφτουμε αλλά ακόμα χαζοπερπατάμε, ακόμα έχουμε μια κάποια ισορροπία. δεν αργεί όμως η στιγμή που αυτή η λεπτή ισορροπία θα σπάσει, και θα πέσουμε με τα μούτρα και τον κώλο κάτω και θα αρχίσουμε να κουτρουβαλάμε στην απύθμενη κατηφόρα, αλλά μόλις πέσω, ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!!!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου