Τίποτα Δεν είναι Αλήθεια, Όλα Επιτρέπονται

ليس هناك ما هو صحيح ، كل شيء مسموح به
Laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun moumkine
Λέα σε γουάκ αν μουτλάκ μπαλ κούλουν μουμκίν
Nothing is True, Everything is Permitted
Τίποτα δεν είναι Αλήθεια, Όλα επιτρέπονται

Πριν αρχίσετε να νομίζετε ότι αλλαξοπίστησα ή έγινα μέλος κάποιας μυστικής οργάνωσης να σας καθησυχάσω πως τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει για δύο λόγους, απεχθάνομαι τις ταμπέλες τύπου θρησκεία και της κατηγορίες τύπου οργανώσεις, συνεπώς εκ φύσεως δεν τάσσομαι και δεν ανήκω πουθενά. Περνώντας στο αξίωμα αυτό, πρόκειται για μία φράση αραβικής καταγωγής τοποθετημένη περίπου 50 χρόνια προ Χριστού από άραβες αντάρτες/επαναστάτες της εποχής. 

Δεν αποτελεί προφανώς ύμνο στην αναρχία και τον σκοταδισμό, είναι προφανές πως πρόκειται για παιχνίδι με τις λέξεις. Είναι ακριβώς η ίδια και ισοδύναμη με το Χριστιανικό πίστευε και μη, ερεύνα που στην πορεία των ετών, όταν πήγαν και ρήμαξαν τη θρησκεία κάτι ατομάκια σαν αυτά που κυβερνάνε και σήμερα τη μπαστάρδεψαν και την διαστρέβλωσαν μετατρέποντάς την σε πίστευε, και μη ερεύνα, πράγμα που τους βόλευε πολύ και ισχύει μέχρι και σήμερα.

Αυτό λοιπόν που κάνω και που πρέπει και εσείς να κάνετε επειδή είναι στην φύση μας, ως ανθρώπινα νοήμονα όντα με  μυαλό (ναι, οκ, γιαυτό απείχαμε απο τις εκλογές) είναι να...
ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, μη παίρνετε τίποτα για δεδομένο, ψάχτε ότι νομίζετε για αλήθεια, για στάνταρ για defacto για νόμο. Τίποτα δεν είναι αλήθεια, όλα επιτρέπονται στο να ψάξεις την αλήθεια. πιστεύεις ή μη σε ένα πράγμα, αμφισβήτησε το ώστε ή θα επιβεβαιωθεί και θα είσαι καλυμμένος, είτε θα καταρρεύσει και θα γλιτώσεις από την πλάνη.

Εαν αντιστρέψουμε το αξίωμα, γίνετε... Εαν Όλα είναι Αλήθεια, τότε τίποτα δεν επιτρέπετε.

Μα είναι δυνατόν; ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; μα έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση μας. Και μη μου πείτε πως όλα γύρω σας είναι αλήθεια... Μπράβο!!

Άρα κάναμε έναν πολύ ενδιαφέρον κύκλο, ελπίζω να χαμογελάσατε λίγο και να "καταλάβατε" κάτι σήμερα. Προσπαθήστε για τον εαυτό σας πρώτα και για όλους μας στη συνέχεια. Δεν είχε άδικο ο Μώλντερ που σε κάθε επεισόδιο των X-Files έλεγε πως η αλήθεια είναι εκεί έξω... Όλα επιτρέπονται για να μάθεις και να βρεις την αλήθεια εκεί έξω...

(Hint, Η αλήθεια σίγουρα δεν είναι αυτή μου μας πλασάρουν κυβερνήσεις, ΜΜΕ, μεγαλο"blogs", κλπ)

[θα μείνει για πάντα ως παραπομπή στο κάτω μέρος του blog, σαν υπενθύμιση στο βάθος του μυαλού μας...]

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου