Τι σκατά (μας) συμβαίνει;


Έρχονται εκλογές και ο κόσμος δεν ξέρει τι να ψηφίσει... διότι πλέων δεν κρύβεται κανείς, όλοι οι υποψήφιοι έχουν ταμπέλα πολιτικής παράταξης από πίσω, παλιότερα τουλάχιστον για τα προσχήματα λέγανε ψηφίστε πρόσωπο και όχι παράταξη, πλέων το καταλύσαμε και αυτό.

Και πως να μην αναρωτιέται ο κόσμος αφού όλοι μας τα κάναμε σκατά ψηφίζοντας τα 3 μεγαλύτερα κόμματα Over and Over again ενώ ξέραμε ότι είναι χαμένα κορμιά απατεώνες και τυχοδιώκτες.

Έπειτα το νέο παιχνίδι της ΕΑ Medal of Honor το οποίο έχει ως θέατρο πολέμου το Αφγανιστάν και τους ταλιμπαν, το Online Multiplayer έχει 2 παρατάξεις, μία οι Αμερικανοί στρατιώτες και μία οι Ταλιμπαν. Μόλις μαθεύτηκε αυτό ενοχλήθηκαν οι ευαίσθητοι πουριτανοί κωλομπινέδες αμερικανοί και αρχίσανε οι εκπομπές τα Talkshow τα emails και λοιπά παράπονα (του κώλου). Η EA τη βρήκε χρυσωρυχείο τη δουλειά αφού της κάναν τσάμπα διαφήμιση αλλά όταν είδαν ότι η ΕΑ δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι για τους ταλιμπαν (και δίκιο έχει) οι αυτοί αχαρακτήριστοι πουριτανοί λύσαξαν και εξαγριώθηκαν και εν προκειμένω να μη φάει κανα άκυρο και ακυρωθεί κανένα παιχνίδι ή δεν πουλήσει τίποτα τι έκανε η EA? άλλαξε την ΟΝΟΜΑΣΙΑ απο taliban σε opposing forces (αντίσταση). και Ω, τα πνεύματα ηρέμησαν...

Ο_ο ένα απλό Rename ήταν όλος ο χαμός... μόνο το όνομα;;;;;; O_o Ηλίθιοι αμερικάνοι.... ΗΛΙΘΙΟΙ

Βγήκε η Ντορούλα γκουτου γκούτου και είπε πως οι επιχειρηματίες που ζουν σε επαύλεις, κυκλοφορούν με Cayenne και διαθέτουν γιοτ πρέπει να φορολογηθούν αγρίως... αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο με τους επιχειρηματίες που ζουν σε καλύβες, κυκλοφορούν με γαϊδουράκι και τρέφονται με αγριόχορτα και έντομα.

Ποιόν πάει να κοροϊδέψει και πόσοι χάφτουνε τόσες παπάρες εντυπωσιασμού...

Το άλλο με τον τοτό; Εξαλείψαμε το πρόβλημα χρήσης κινητού τηλεφώνου μέσα στο αυτοκίνητο, τη ζώνη ασφαλείας, τα κράνη στα μηχανάκια, τα δικάβαλα ή τρικάβαλα με ανήλικα πάντα χωρίς κράνος και το μόνο μας μέλημα είναι το κάπνισμα στο αυτοκίνητο με ανήλικα... και καλά τον χειμώνα, το καλοκαίρι που έχουμε τα παράθυρα ανοιχτά; αυτή η κυβέρνηση κατάντησε παρωδία του Leslie Nielsen...

Το περίφημο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, έγινε λεφτά υπάρχουν αλλά που πήγαν, όλα τα στελέχη (και όχι στελέχοι ζώα αμόρφωτα) του πασόκ έχουν πάρει γραμμή να μας βγάλουν χαζούς. Τελικά όταν λέγανε πως ο Γιωργάκης δεν τα ξέρει καλά ακόμα τα ελληνικά και πρέπει να έχει μαζί του πάντα έναν διερμηνέα δεν είχαν άδικο... Ο εβραιομασόνος αμερικανογέννητος προθυπουργός μας!!

Τόσα χρόνια μεταπολίτευσης ήμουν βρέφος και αρχίζω και γεράζω βαρέθηκα τα ψέμματα και τα ΘΑ.
ΘΑ και ΨΕΜΜΑΤΑ, εσείς οι γηραιότεροι δε βαρεθήκατε;

Και εν κατακλείδι τι σκατά συμβαίνει με μένα που έκανα υλικό για 5 διαφορετικά ποστς σε ένα;;;;

Σχόλια

  1. Τίποτα το ιδιαίτερο, απλώς όταν σαπίζουν τα θεμέλια πάρα πολύ λογικό είναι να καταρρέει ολόκληρο το κτήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου