Random Καφρίλες #2


2ο pack από καφρίλες με το πρώτο να έχει δημοσιευτεί πριν 2 χρόνια, (άρχισα πάλι να βαριέμαι)

Για αρχή παραθέτω μία επιστολή:

ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!!!!!!!
Αγαπητό PC- Solutions,

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στοΣύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition....αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.

AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:
Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα:
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το
Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_ me_agapouses. exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό ροχαλητό', που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate με την επιλογή 'εκτέλεση κατά την εκκίνηση'
Με εκτίμηση - Ο admin ZOIN

-

καλό καλό δε μπορώ να πω... εχχεχεεε...

Όπως επίσης κορυφή και η παρακάτω (ασχολίαστη εικόνα)




Και τέλος η Μητέρα όλης της Καφρίλας...


ο facebook μία νεαρή γυναίκα στην Ελβετία. Τηλεφώνησε στον προϊστάμενό της και τον ενημέρωσε ότι –λόγω ημικρανιών που ένιωθε- δεν ήταν σε θέση, όχι μόνο να πάει στην εργασία της αλλά ούτε να χρησιμοποιήσει υπολογιστή.

Παρόλα αυτά ο προϊστάμενος της, αργότερα την βρήκε να ‘’είναι’’ στο facebook και να συνομιλεί με άλλους χρήστες.

Η εταιρεία, αμέσως, προχώρησε στην απόλυση της γυναίκας επικαλούμενη έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι της.

Από την άλλη πλευρά η γυναίκα ισχυρίζεται πως «μπήκε» στο internet μέσω του κινητού της τηλεφώνου, ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Και δεν έμεινε εκεί…

Κατηγόρησε την εταιρεία πως την …κατασκοπεύει! Συγκεκριμένα, είπε πως η εταιρεία δημιούργησε ένα μη υπαρκτό πρόσωπο στο facebook το οποίο της έκανε αίτηση για να γίνει φίλος της. Σκοπός της κίνησης αυτής, φυσικά, ήταν να την «κατασκοπεύει»!

Η απάντηση της εταιρείας της; Απλή! Όποιος είναι σε θέση να «είναι» στο facebook έστω και αν έχει ημικρανίες, τότε, είναι σε θέση να εργαστεί…

Είμαι Ο Δικός σας Κάφρος, και μόλις τελείωσα. (απάνω σας)


*Ευχαριστώ θερμά τον mikepissar at yahoo.gr για το υλικό αυτού του entry και την υποστήριξη του στο blog.*

Σχόλια