Καφρίλα Η Στιγμή Της Αλήθειας




Η Στιγμή Της Λήθης από κει κι μετά για τον παπάρα που θα "παίξει" στην εκπομπή.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, Αλβανίδα ξανθομαλλούσα μπαρόβια 19 ετών:

1. Οδηγεί από τα 16 της μέχρι τώρα δίχως δίπλωμα και μάλιστα ξέφυγε από μπλόκο τροχαίας απλά αναπτύσσοντας ταχύτητα.

2. Κατηγόρησε τον αδερφό της ότι έκλεψε χρήματα ενώ τα έκλεψε εκείνη.

3. Πιστεύει πως οι Έλληνες είναι ρατσιστές. (με εσένα μωρή σάπια πατσαβούρα τι να είμαστε.?.)

4. Ντρέπεται που έχει φάρα αλβανούς και λέει ψέματα για την καταγωγή της ώστε να περνιέται για Ελληνίδα.

5. Παρόλα αυτά συμπαθεί τους Έλληνες (?) Έλεος...

6. (Αρχίζουν οι καλές ερωτήσεις) Η καπηλεύτρια εκμεταλλεύεται Έλληνες κονομημένους για να την πληρώνουν. Οι αλβανίδες ΔΕΝ βάζουν το χέρι στην τσέπη...

7. Πηδάω Ιδιοκτήτη έκθεσης αυτοκινήτων (παντρεμένο) για να μου κάνει δώρο αυτοκίνητο που θα το οδηγώ χωρίς να έχω δίπλωμα. (οι συγγενείς έχουν ήδη αρχίσει να τρώνε τα χείλια τους) Ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν της το έδωσε.!

8. Εδώ γελάμε, χωρίς φόβο και πάθος παραδέχεται πως πηδούσε τους γκόμενους της Φίλης της -Ξαδέλφης -Παριστάμενης στο στούντιο. (ήτανε λέει πολύ μικρή και συγχώρησε το νεαρό της ηλικίας της, καλά από πόσο χρονών πηδιέται?)

9. Τα "ερωτικά ξενοδοχεία" υα ξέρει καλύτερα και από το σπίτι της... Λέει στην μάνα της "κλείσε τα αυτιά"

10. Ε καλά, εννοείται πως έχει ξυπνήσει δίπλα από άντρα που δεν ήξερε ποιός είναι. Πόσο ήπιες μωρή καταβόθρα; (οι συγγενείς φτάσανε στο σημείο να πιάνουν τα κεφάλια τους).

11. (Τώρα αρχίζουν τα ζουμερά και πιπεράτα) ΝΑΙ έχω κάνει παρτούζα με γυναίκα και άντρα!! σημ. Είναι μόλις 19 (μάνα σε πρόθυρα εγκεφαλικού)

12. Χτυπιέται με πρέζα και καπνίζει χασισάκι του θεού πάνω από μισό χρόνο, ε και τι έγινε; (Η μάνα ξεσπάει σε λυγμούς, Η μανωλίδου την παρηγορεί Έλεος^3) ΜΑΝΑ ΞΕΚΟΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ λέει η κόρη, το κοινό ΓΕΛΑΕΙ!!!

13. ΧΑχαχαχαχαχα, Ερώτηση: Έχεις συμμετάσχει σε ερωτικά όργια; - Απάντηση: Ναι με χαμόγελο και πνεύμα (σαν ευχαρίστηση) .!. (Αδελφός στα πρόθυρα αδελφοκτονισμού)

14. Μετανιωμένη λέει για τον πρότερο έκκλητο βίο. και τα αρχίδια μας κουνιούνται.

15. Το κοινό χειροκροτεί και γελάει... Θα συμμετείχε για 50,000 € σε πορνοταινία (κάπου εδώ το 99,9 % των θεατών/τηλεθεατών την φαντάζονται γυμνή Δηλώνει πως ήδη της είχε γίνει πρόταση για πορνό αλλά αρνήθηκε επειδή ήταν μικρή... Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ............

16. Σε έχει συμβουλέψει η μητέρα σου να εκμεταλλεύεσαι οικονομικά τους άντρες; Η μάνα πατάει το κουμπί. και τα ερωτήματα πλανώνται.

17. Τελευταία ερώτηση: Έχεις συμμετέχει σε όργια με πάνω από 10 άτομα. Όχι απαντάει η Πάμελα, Ψέμα βγάζει ο ανιχνευτής, Δεν παίρνει cent.

Μήπως, λέω μήπως συμμετείχες σε όργιο που ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ 10 ψωλαραίοι και σε ξεσκίζανε; Αυτό πιάνετε για ΝΑΙ μωρή ψωλαρπάχτρα.

 

Έγινες το ρεζίλι της Αλβανίας, Έγινες το πουτανάκι της εβδομάδας,  Έγινες η Αλβανίδα πoυ ξέρουν να μισούν όλοι οι Έλληνες, 

Γίνεται Η Δικιά σας Πουτάνα εάν έχετε τα χρήματα και κανένα τσιγαριλίκι διότι ο ΑΝΤ1 δεν της έδωσε τίποτα (είπαμε είναι σάπια)

 

Έυγε ΑΝΤ1, Εύγε Μπουμπούκα, Έυγε Ελληνική Τηλεόραση, Εύγε ΕΣΡ, Εύγε τηλεθεατή.

 

Ο Δικός σας Κάφρος δεν έχει κεραία στην τηλεόραση, την χρησιμοποιεί για όλους τους λόγους εκτός από ελληνικό τηλεοπτικό σήμα.

Υπάρχει και το Streaming για να γελάω που και που με τα χάλια...

H ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΦΡΙΛΑΣ:


Σχόλια

  1. Αν δεν ήταν το βίντεο σχεδόν δεν θα πίστευα πως ήταν πραγματικό αυτό! Άφωνος..... :ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συμβόλαιο πάντως το κέρδισε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου