Video Game Καφρίλες (μαζεμένες)

Αααααααχ, μία γεμάτη μέρα σήμερα, χτές το απόγευμα δώθηκε από τη Sony το Killzone 2 Demo στο ευρωπαικό (μόνο) PlayStation Store, με μέγεθος 1,2 GB. Αντιθέτως από τα υπόλοιπα πρεζάκια εκεί έξω δεν έχασα τον χρόνο μου πάνω από το router να βλέπω τα λαμπάκια πόσο γρήγορα αναβοσβήνουν... έπεσα και κοιμήθηκα και το πρωί απόλαυσα το Demo.
Ναι, το παιχνδίδι είναι γαμάτο, δεν θα κάτσω να μιλήσω για κασσάνδρες και E3 2005 και τα ρέστα. Αδημονώ για τις 27/2 ΤΕΛΟΣ και για M$ fanboys και δη για κάτι έλληνες βλάκες θα πω αυτό που είπε και ο Adam προς το τέλος του βίντεο που παραθέτω... Do you Fuck your mother?


Και αφού μιλάμε για ελλάδα ο Κωστόβολος πουλούσε μέχρι χτες το XBOX 360 2500€ ναι δυόμισι χιλιάδες ευρώ, που να μην είχαν και εκπτώσεις!!.
σήμερα διόρθωσε το λάθος, ελπίζω να μη το αγόρασε κανένας Ο_ο

και για να κλείσουμε εύθυμα παραθέτω την νέα διαφήμηση του Gερμανού. Δεν ξέρω, οι διαφιμήσεις του είναι άπαιχτες!!

Χτυπάει όμως θέμα, όσο και πιό έυκολες να έχουν γίνει οι διασυνδέσεις πάντα υπάρχουν θέματα, πχ διάφορες σουίτες συγχρωνισμού (pc sync suites αγγλιστί) ή κρυφές mass storage επιλογές από τα κινητά... Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι απλά να συνδέουμε το γαμωusb και να βλέπουμε αυτόματα τα περιεχόμενα του κινητού/PMP στο PC;

Σχόλια