Καφρίλα Κυβέρνησης

Τι και αν είμαι καρτοκινητό, μη μεφοβάσαι.

Απ'ότι φαίνεται η απόδραση Παλαιοκώστα άνοιξε ασκούς Αιόλου...

Καθώς αποδείχτεικε ο Αλβανός Ριτζάι είναι ίσως ο μεγαλύτερος γκατζετάκιας που πατά (πατούσε;) επί Ελληνικού εδάφους καθώς το ρολόι χεριού περιείχε μία μινιατούρα κινιτού τηλεφώνου.

Μαγκιά +1000 μα η αφεόφοβη κυβέρνηση πατά σε ένα περιστατικό αποδρασης και ποινηκοποιεί τα καρτοκινητά... Ωσαν Gamer που είμαι θυμάμαι τον περίφημο και αντισυνταγματικό νόμο 3037 αν θυμάμαι καλά περί απαγόρευσης των Ηλεκτρωνικών παιγνίων παντώς τύπου και χρήσης. Αχχχ αθάνατη ελληνική παροιμία πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι.

Στατιστικά τα 2/3 των κινιτών που χρησιμοποιούνται στη χώρα μας αντιστοιχουν σε καρτοκινητά (13Κ) τι θέλει η κυβέρνηση; Ονομαστική και επώνυμη χρήση τους, με λίγα λόγια, όλα τα καρτοκινητά που είναι ήδη σε χρήση και τα επόμενα που θα πωλούνται να δηλώνονται με Αριθμό αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ.

Καλά εντάξει, ήδη οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κραυγάζουν, και όλοι μπορούμενα καταλάβουμεπως κάτι τέτοιο είναι εντελώς αδύνατο να συμβεί. Εν αναμονή του ψηφήσματος.

Α και Καραμανλή... κάνε κάνε μαλακίες το ΠΑ.ΣΟ.Κ όλο και ανεβαίνει!!

σημ. Ακόμα κανένα μέτρο στις φυλακές Κορυδαλλού, Όσοι Κρατούμενοι επιθυμούν να αποδράσουν δια ελικοπτέρου παρακαλώ ανεβείτε στην ταράτσα...

Σχόλια