Παίζω - Έπαιζα

Η κατάσταση με τα σύγχρονα βιντεοπαιχνίδια είναι απελπιστική, κρατάνε πάρα πολύ λίγο. αλλά συνεχίζουν και απαιτούν 60 €...

Γιαυτό τον λόγο είπα να αφήσω λίγο στην άκρη τα Heavy Rain και Uncharted και να ασχοληθώ με φρέσκα φρούτα, θυμήθηκα το Wii Μου που ήταν εκτός πρίζας από τον Ιούλιο... δοκίμασα το Metroid Other M, αλλά αν και διαφορετικό για άλλη μια φορά κατάλαβα πως Metroid και Jim P δεν πάνε μαζί, όμως τελείωσα το Goldeneye 007!!

Το GoldenEye του Ν64 ήταν η επιτομή στο είδος των FPS και MultiPlayer, δεν θα σχολιάσω περαιτέρω για το μεγαλείο αυτού του παιχνιδιού, αλλά και της ταινίας... το θέμα είναι ότι ο τίτλος Goldeneye από τότε έχει αποκτήσει Golden Status, ότι έχει αυτή τη λέξη μέσα, είναι Must, έτσι λοιπόν, μία γενιά μετά στο GameCube κυκλοφόρησε πάλι ένας τίτλος Bond Goldeneye με τον υπότιτλο Rogue Agent, και πάλι δεν θα σχολιάσω διότι ήταν έναν βδέλυγμα με απολύτως καμία σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και ταινία. Και ερχόμαστε στην τωρινή γενιά όπου η Activision όντας κάτοχος των δικαιωμάτων για τις κονσόλες αποφασίζει και βρίσκει άκρη να κυκλοφορήσει πάλι τίτλο GoldenEye αλλά αυτή τη φορά με άμεση σχέση με τον πρωτότυπο τίτλο. Κοντολογής έχουμε μία διασκευή, έχουν πάρει τον κορμό του παιχνιδιού και όχι της ταινίας και του έχουν αλλάξει τα φώτα με αποτέλεσμα το τελικό προϊών απλά να θυμίζει το παλιό καλο Goldeneye και να μην είναι πουθενά το ίδιο.

Εντάξει, δεν θα μπορούσε κιόλας, απλά εμένα με άφησε τραγικά σύξυλο, αν και πήρε καλά Reviews. η θέα μόνο και μόνο του Daniel Craig αντί του Αγαπημένου Pierce Brosnan είναι ξερασματικός λόγος από μόνος του.

Έχει και Online Muliplayer ο τίτλος αλλά φυσικά δεν θα ασχοληθώ.

Μένοντας σε Bond καταστάσεις στη συνέχεια έπαιξα την έταιρη κυκλοφορία της Activision για PS3 το 007 Blodstone.


To Bloodstone είναι μία περίπτωση Everything or Nothing στημένο στους μηχανισμούς του προηγούμενου παιχνιδιού το Quantum of Solace, δηλαδή,

Επειδή το στούντιο παραγωγής του Bond Franchise κήρυξε πτώχευση και το μέλλον της σειράς είναι αβέβαιο, τα παιχνίδια δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν, έτσι; :P 

Στο μετέχμιο του The World is Not Enough της τελευταίας ταινίας Bond και του Casino Royal το ιερόσυλο Reboot μεσολάβησαν κάποια χρόνια, τα οποία 'τα παιχνίδια έπρεπε να βγουν' οπότε κυκλοφόρησαν το Everything or Nothing που είναι ΚΑΘ'ΌΛΑ ένας αυθεντικότατος τίτλος Bond και ένα από τα καλύτερα 3rd Person Shooters.

Είχα την ελπίδα, και από τα treilers που κυκλοφόρησαν τόσο καιρό πως το Bloodstone θα ήταν μία περίπτωση EON... αλλά δεν είναι.

Είναι ένα μετριότατο 3rd Person Shooter από το οποίο λείπει η αίσθηση Bond. Είναι μικρό το τελείωσα σε 2 μέρες, και φυσικά διαθέτει Multiplayer... μπα, δε θα πάρω.

Tέλος το Call Of Duty Black Ops...

Τι να πει κανείς... πολλοί το περίμεναν και απ'ότι φαίνεται όχι άδικα, το Single Player είναι καλό, μέχρι που δοκίμασα το Multiplayer και την έχω παρατήσει στη μέση. μέσα σε 2 μέρες έχω φτάσει 31 level και συνεχίζω... είναι πώρωση!

Ναι, ισχύει, δεν έχω ζωή...

Σχόλια