Platinum #53 Assassin's Creed III Remastered

oh boy... Ποτέ, ποτέ δε περίμενα όχι να πάρω πλατίνα ξανά το 3, αλλά και να το ξαναπαίξω...
Master Assassin

Αλλά άμα στο δίνει *δωρεάν* η ubi... και δη έχεις πεθυμήσει τα παλιά παιχνίδια της σειράς, ε, άνθρωπος είμαι και γω, έσπασα.

Το παιχνίδι αν και κυκλοφόρησε Stand alone, το έδωσε Digital σε όσους είχαν αγοράσει το Season Pass της Οδύσσειας... Μνήμες κακές και ανατριχιαστικές ξύπνησαν σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, κυρίως μου ερχόταν στο μυαλό η φράση, παλεύω με τα Controlls μιάς και η μηχανή Anvil είναι Πάρα πολύ ξεπερασμένη πλέον, ειδικά αν έχεις καλομάθει με τα Rebooted παιχνίδια της σειράς.
Τέλος του τέλους, η πλατίνα σήμαινε μιά και για πάντα το τέλος του ΙΙΙ

Βέβαια η πλατίνα απαιτεί και την ολοκλήρωση του επίσης ευμεγέθη Tyrrany of King Washington DLC οπότε διπλό το κακό, ευτυχώς όμως δεν έχει Multiplayer.

37 Ώρες το main campaign

6.30 ώρες μου πήρε το DLC, το 78% είναι φυσικά... Glitched!
Το γαμημένο όμως ήθελε πάλι γιατροσόφια για να "βγάλεις" κάποια minigames...

Υπάρχει, γραμμένο σε adobe flash, ένα παιχνίδι fanorona που αν αντιστρέψεις τα βήματα της CPU του παιχνιδιού στο πρόγραμμα σου δίνει νηκητήριες "κινήσεις" μόνο που... το flash έχει καταργηθεί από όλους τους browsers και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να τρέξεις flash σε σύγχρονο PC, πρέπει να κατεβάσεις μία παλιά Portable έκδοση του Firefox, να εγκαταστήσεις το Adobe FLash Και να πειράξεις τo Config του... όλα αυτά για ένα γαμημένο τρόπαιο! το οποίο πριν 6 χρόνια όλη αυτή η διαδικασία είχε ξαναγίνει, αλλά το Flash έπαιζε απευθείας.

Πέραν όμως από γιατροσόφια και Mini Games, υπάρχει και ένα φοβερό grind για το ακόλουθο τρόπαιο το οποίο το "mission description" πιάνει όλη την οθονη...
Encyclopedia of the Common Man


6 Χρόνια μετά λοιπόν, ξαναπαίρνω την πλατίνα, όμως πλέον που κοντεύω τα 40 και με παιδί, πιστεύω ακράδαντα ότι δε θα το ξαναπαίξω ποτέ στη ζωή μου, ας είναι, Στα τσακίδια παλιόφιλε!
Γνωρίζοντας ότι δε θα το ξαναπαίξω, με πιάνει μία χαρμολύπη.

Σχόλια