Ετήσια Ανασκόπηση 2017: Σειρές

Ξεκινά για άλλη μία χρονιά η (refined) ανασκόπηση της καταναλωτική μου μανίας στα πλαίσια του Digital Entertainment, διαδικασίας που με χαρά αναμένω κάθε τέλος του χρόνου απλά και μόνο για να διαπιστώσω πως με τις συνεχόμενα αυξανόμενες υποχρεώσεις - μειώνονται κάθε χρόνο τα items προς κατανάλωση.

Ειδικά φέτος ίσως, και λέω ίσως γιατί προς το τέλος της χρονιάς άφησα μερικές, δίνω βάρος στις σειρές που καταναλώνονται εύκολα σε βάρος ταινιών και παιχνιδιών. Και το λέω αυτό διότι την 55΄άρα τηλεόραση την έχει καβατζώσει το μικρό μου διαβολάκι και οι σειρές βλέπονται άνετα από το κινητό μου με ένα bluetooth ακουστικό κρυφά από τη σύζυγο όσο κάνω babysitting :)


Marvel's Avengers Assemble #3,4
Voltron: Legendary Defender #2,3,4
Marvel's Guardians of the Galaxy #2
Rick and Morty #1,2,3
Castlevania
DuckTales 2017
Marvel's Spider-Man

Λίγα (και καλά?) πραγματάκια από τις σειρές κινουμένων σχεδίων, το Voltron βέβαια καταντά αδιάφορο, την νεότερη σεζόν, (4) απλά δεν την είδα καθόλου, μιας και δε βρήκα το κουράγιο, το Rick and Morty ήταν κορυφή, απορώ τόσα χρόνια πως μου ξέφυγε και το Castlevania μία ευχάριστη νότα αλλαγής στον κυκεώνα μαλακίας της Marvel.

Narcos #2, 3
Marco Polo #1,2
Sherlock #4
Kevin Can Wait #1,2
Man With A Plan #1
Vikings #4
The Grand Tour #1, 2
Marvel's Agents of SHIELD #4
Elementary #5
Gotham #3, 4
Supergirl #2,3
Arrow #5,6
The Flash #3,4
Legends of Tomorrow #2,3
Suits #6,7
Iron Fist
Top Gear #24
Samurai Gourmet
Prison Break #Various, 6
Fargo #1,2
Beyond #1
House of Cards #5
The Island With Bear Grylls #4
Preacher #2
Game of Thrones #7
Ballers #3
Celebrity Island with Bear Grylls #1,2
The Island
Marvel's The Defenders
Episodes #5
Mr. Robot #2,3
The Orville
Marvel's The Punisher
Εδώ ήταν το ψωμί της καταναλωτικής μανίας φέτος, πολλές και ως επί το πλείστον αξιόλογες σειρές, ειδικά δε το Marco Polo με χάλασε πολύ που το έκοψαν στη 2η σεζόν. Κατά τα άλλα η λίστα έχει τα Ups and Downs, και πολλές από αυτές τις βλέπω πλέον από συνήθεια ετών, παρά γιατί μ'αρέσουν.

Και... Καμία Anime σειρά, όχι ότι δε προσπάθησα να ξεκινήσω κάποιες, 3 για την ακρίβεια, αλλά με ξενέρωσαν τόσο τελικά που δε τις σημείωσα καν για ειδική μνεία.

Σχόλια