Το Δόγμα, 2016

Πάσχα ορθοδόξων, τέλος Απριλίου και ασχολούμαι εντατικά με την Nathan Drake Collection στο PS4, και έτσι όπως περνάω τον ελεύθερό μου χρόνο το μυαλό μου περιφέρετε πάλι στο Δόγμα... όχι των ορθοδόξων, αλλά των Δολοφόνων, Assassin's Creed γαρ!
Είναι από τις μεγαλύτερες Gaming αγάπες μου, και αναλογίζομαι πλέον που βρίσκεται η σειρά.

Φέτος είχαμε την κυκλοφορία μιας τριλογίας Budget Side Scroller παιχνιδιών με Indie εσάνς που ακόμα δε προμηθεύτηκα και ένα Mobile τίτλο ο οποίος είναι προς το παρόν διαθέσιμος μόνο σε iOS και αισθάνομαι οι υποσχέσεις για κυκλοφορία του στην Android Πλατφόρμα δεν θα υλοποιηθούν.

Ως γνωστών φέτος δε θα υπάρχει main entry οπότε έχω την Chronicles τριλογία να ασχοληθώ. Όσο αφορά παλαιότερα παιχνίδια της σειράς, ευτυχώς και εκεί έχω δύο εκκρεμότητες να με κρατήσουν, Platinum Hunt το AC II και κάνα δυο τρόπαια στο Rogue.

Ενδιαφέρον όμως έχει το ακόλουθο:
Metagame Lore FTW
Σα να το ήξεραν όταν έφτιαχναν το Syndicate...

Για το συγκεκριμένο Encyclopedia Entry, είναι το τελευταίο Item που ξεκλειδώνεις αφού μαζέψεις 100 Helix Glitches από τον κόσμο του παιχνιδιού, συνήθως σε κορυφές κτηρίων, αλλά δεν εμφανίζονται εξ'αρχής στον χάρτη... θέλει Real Money!! πουσταράδες... υπάρχει Workarround βέβαια.

Η Αλήθεια είναι πως άρχισα να έχω Fatigue από το Unity κιόλας.., η σειρά απαιτούσε Overhaul, και επιτέλους φέτος πρέπει να κάνουμε υπομονή. Πέραν από τους τίτλους που ανέφερα είναι και κάποια Comic και βιβλία που δεν καταπιάστηκα ακόμα, οπότε θα έχω Lore Fix, αλλά το Open World Collectathon;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το Δωδέκατο κινητό

Το Δέκατο τρίτο κινητό

Θέλω...