Καφρίλα Agents of S.H.I.E.L.D.

Είναι γνωστό πως η σειρά έχει χαμηλό Budget και επίσης "δε τραβάει", και πως άλλωστε, όταν βλέπεις κραυγαλέες αηδίες όπως τις κάτωθι...

Στην σκηνή αυτή έχουμε τον Agent Coulson ο οποίος καταδιώκει τους κακούς μέσα από το συμβατικό Sedan του και έχει ένα... Android τηλέφωνο πάνω σε Carholder έτοιμο να δεχθεί την εντολή του ήρωά μας.

Από το UI αντιλαμβανόμαστε ότι η εντολοδόχος εφαρμογή δεν είναι παρά ένας Video Player έτοιμος να αναπαράγει τα mp4 Video Files!!!!

Και επειδή είναι Urban Chase Scene ο καλός μας πράκτορας ενεργοποιεί το... ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΟ Gridlock, δηλαδή τον έλεγχο φαναριών κυκλοφορίας. Αφού πατάει το αρχείο Gridlock.mp4 (είναι τόσο γελοίο που ντρέπομαι και να τα γράφω πόσο μάλλον για αυτούς να τα παρουσιάζουν ως Hollywoodιανή παραγωγή) ξεκινά σε ισχύ το πρωτόκολλο; μπα, ξεκινά να παίζει το βίντεο:

Και ξεκινά το πρωτόκολλο... που και καλά όπως πάντα φαίνεται να είναι γραμμές κώδικα... μόνο που αν τις διαβάσει κάποιος δεν βγάζουν καμία ερμηνεία.

Ειλικρινά τέτοια παρωδία δε τη περίμενα από μία Marvel/Disney παραγωγή.


[Σημείωση, τη σειρά (όπως και τις περισσότερες τις βλέπω από το κινητό, εξ 'ου και τα Screenshots, ο Player of Choice μου είναι ο MX Video Player και το κόκκινο χρώμα στη Notification Bar (όπως και το εικονίδιο μπαταρίας) έγινε με το Xposed Framework]

Σχόλια