Αυτό το Γαμημένο DC Universe...

... είναι το πρώτο FreeToPlay παιχνίδι στο PS3, μέχρις εδώ όλα καλά, το θέμα είναι πως για να το κατεβάσεις πρέπει να κατεβάσεις έναν Client μερικά γίγα και αφού κατέβει και γίνει εγκατάσταση τότε ο ίδιος να κατεβάσει το κυρίως παιχνίδι, κάπου στα 20 και πλέων γίγα ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ MOBILE INTERNET που έχω (PSN FTW).

Σα να μην έφτανε μόνο αυτό τα κατεβάζει ανα παρτίδες του ενός περίπου γίγα, που σημαίνει πως αν θες να σβήσεις το μηχάνημα, ή θες να ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ θα πρέπει να βγεις από τον Client που κατεβάζει και να χάσεις την πρόοδο του τελευταίου Batch που κατέβαζες...

Και σαν να μην έφταναν ΟΛΑ αυτά ελέω MMO στυλ τα Patches είναι συχνά, και άντε, μερικά είναι μικρά και γρήγορα και τα κατεβάζει αυτόματα το PS+ για μένα, έλα όμως που ξαφνικά αποφάσισε να κάνει Update -μέσω του Client- μερικά ΓΙΓΑ ΑΚΟΜΑ!!!

Ε κάπου εκεί εξαντλήθηκε η υπομονή μου, δε φτάνει που είχα ΒΔΟΜΑΔΕΣ να κατεβάζω το γαμοπαίχνιδο, δε φτάνει που υπέμεινα μία μαλακία για Intro και Tutorial ουσιαστικά μία φορά το έπαιξα (και μου άρεσε) αλλά όχι, όχι άλλο σαδισμό. Το μόνο που απέμεινε είναι ένα Screenshot του ήρωά μου:
Ένα μείγμα από Arrow, Batman και Superman... με φόντο τη Γκόθαμ που αποτελεί πρώτη περιοχή αφού περάσεις τον κυκεώνα της εισαγωγής.

ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΧΑΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

Σχόλια