ΕΡΤ

Να το ξεκαθαρίσω από την αρχή, είμαι υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ, αλλά όχι μέσω κατάλυσης της Δημοκρατίας και δημιουργία ύποπτων τετελεσμένων.

Έχοντας λοιπόν εδραιώσει την άποψή μου πρέπει να την αιτιολογήσω, η ΕΡΤ, όπως και ΟΛΟΙ οι δημόσιοι φορείς είναι ένα μπουρδέλο ασυδοσίας, μία παράγκα πελατειακών σχέσεων και τυχοδιωκτισμού. Αποτελεί καρκίνο της χώρας και παράδειγμα προπαγάνδας.

Σαφώς λοιπόν και πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη, ή να γίνει Reboot, ή να εξυγιανθεί. Στην προκειμένη περίπτωση δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. Το θέμα είναι να εξορθολογιστούν οι απολαβές, να λυθούν τα διαδικαστικά, να απολυθεί το πλεονάζον προσωπικό και να πάρουν πόδι τα κομματόσκυλα.

Στη λύση που ακούει ΝΕΡΙΤ, παίρνουμε την παλιά ΕΡΤ, δε διορθώνουμε τίποτα και την κάνουμε ΥΕΝΕΔ#2, και αν όπως ακούγεται μπει ο Παπαχελάς της Μπίλντερμπεργκ στην κεφαλή της, το Ν από Νέα θα γίνει Νεοταξική.

Το κόλπο είναι μεγάλο, μπλεγμένη η Τρόικα εξωτερικού με την εσωτερικού, τη Digea και τη διανομή και τον έλεγχο του σήματος και του προγράμματος, την υποχρεωτική απόλυση 2000 δημοσίων υπαλλήλων για την επόμενη δόση κλπ κλπ.

Δικαίως λοιπόν ακούγονται τόσο αντιφατικές απόψεις, η πόλωση είναι δικαιολογημένη αφού είτε μείνει ανοιχτή είτε κλείσει είναι ζημιά. Εκεί μας έφερε η κυβερνησάρα μας, και οι μεν και οι δε να έχουν ατράνταχτα επιχειρήματα.

Βάλε το θέμα της τηλεθέασης του Ερτόσημου της ΔΕΗ τα προαναφερθέν θέματα και έχεις στα χέρια σου εναν γόρδιο δεσμό. Εγώ δε θα λύσω το ERT-GATE, αλλά θα σχολιάσω την καφρίλα που τόσο απολαμβάνω να χλευάζω:


ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;


Θέλετε ρε να κρατήσετε την ΕΡΤ ζωντανή και η ενδεδειγμένη μορφή διαμαρτυρίας είναι η μετατροπή της σε πανηγύρι γυφτοτράγουδων; Τσιγάρα, μπύρες στο χέρι και άιντε;

Κωλότουρκοι γυφτογρεκοί είμαστε, μας γαμάνε τρία χρόνια με 2 μεσοπρόθεσμα και 3 μνημόνια και ακόμα το βιολί μας. Ακούμε για ομοσπονδιοποίηση της χώρας, βιώνουμε την εξαθλίωση, παρατηρούμε αμέτοχοι το ξεπούλημα της και εμείς ξύνουμε το μουνί μας. 


Δε μας φταίει η ΕΡΤ, ούτε οι τρόικες ούτε η κακιά Αμερική. Το γαμημένο το κεφάλι μας είναι ο φταίχτης και μόνο αυτό.

Σχόλια

  1. Και εμένα η ΕΡΤ αυτή καθ'αυτή δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αλλά βρήκα απίστευτο τον διδακτορικό τρόπο που έκλεισε. Πάντως τις τελευταίες μέρες παρατήρησα διαφορά με την ΕΤ3 και την κάτω ΕΡΤ/ΝΕΤ. Ενώ κάτω ήταν τραγούδια και πανηγύρια όπως λες, πάνω δώσανε φωνή και βγάλανε στην φόρα διάφορα. Μιλήσανε για το ξεπούλημα του νερού, τα ορυχεία χρυσού, τα νοσοκομεία που κλείνουν κτλ... Γενικά ένα πολύ έξω από τα δόντια πρόγραμμα. Αν ήταν έτσι πάντα η δημόσια τηλεόραση, ευχαρίστως να γινόμουν συνδρομητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα φίλτατε Γεώ εδώ είναι η μέγιστη μαλακία, 3 Χρόνια υπο τον ζυγό της υποτέλειας της ανέχειας και της "λιτότητας" η ΕΡΤ ασκούσε προπαγάνδα. Αν τα έλεγε αυτά απο το Day One του ΔΝΤ δε θα τα είχαμε αυτά τώρα.

    Δηλαδή έπρεπε να απολυθούν για να πουν την αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου