Διεθνής Ένωση Τροποποίησης Καιρού (WMA) (!?)

Το θέμα των αεροψεκασμών δυστυχώς αποτελεί ακόμα θέμα χλευασμού και αγνόησης παρ'ότι έχουν περάσει μερικά έτη εφαρμογής και στην Ελλάδα.


Μπορεί μεν στις Ηνωμένες Πολιτείες να εφαρμόζεται από τη δεκαετία του '80 αλλά η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπήκε για τα καλά στην Ελλάδα αρχές του 2000. 


Πολλά έχουν ειπωθεί, και από απλούς πολίτες αλλά και από μερικούς προβεβλημένους, μέχρις και βουλευτές έθεσαν επερώτηση στη βουλή (!) και όμως, ασχέτως ποιος ρωτάει, δύο είναι οι επίσημες απαντήσεις της κυβέρνησης:


  • Δε γνωρίσουμε για ποιο πράγμα μας λέτε, απλοί υδρατμοί αεροπλάνων είναι.
  • Πρόκειται για ασπίδα κατά των βλαβερών συνεπειών του ήλιου. (ναι ειπώθηκε αυτό ως επίσημη κυβερνητική απάντηση)
Προφανώς η ίδια η ηγεσία αυτό αναιρείται προσφέροντας δύο αντικρουόμενες απαντήσεις για το ίδιο θέμα.
Τι συμβαίνει λοιπόν όταν η κυβέρνηση αντιφάσκει; Προφανώς κάτι βρωμάει.

Σήμερα Blogs έφεραν στην επιφάνεια μία ανάρτηση της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ όπου αν κάποιος κατεβάσει το συνημμένο PDF αναφέρει ευθαρσώς για μια ετήσια συνδρομή του ΕΛ.Γ.Α. ως μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση Καιρού (WMA). Από αυτό τι μπορεί να συμπεράνει κανείς;


Η Ευρωπαϊκή κοινότητα έχει παραδεχτεί τους αεροψεκασμούς ως μέτρο για την διαχείριση του καιρού (λέγε με ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ), κάτι που ακόμα να παραδεχτεί επίσημα η κυβέρνηση. Προφανώς μία τεράστια διαφορά με το τι πραγματικά είναι τα Chemtrails και σε τι επιδρούν. 

Εν κατακλείδι όσο και να το κρύβουν, αποδείξεις όπως αυτό το PDF θα ξεφεύγουν και ίσως... ΙΣΩΣ ο λαός καταλάβει τι παίζεται στις πλάτες του, και οι αεροψεκασμοί είναι μονο το κερασάκι από τη τούρτα...

Σχόλια