Είμαι ζωντανός... Barely...


Γιατί είχα έναν μήνα να ανεβάσω ανάρτηση; ΓΙΑΥΤΟ:
Αποτελέσματα εκλογών 5/2012



Να καταρρέει ο πολιτισμός μας, η χώρα μας, τα πάντα και ο χάρτης να έχει μπλε και πράσινο...

Πως να διαχειριστώ τέτοιο σοκ, τι να μπω να γράψω; ποιος να με πάρει στα σοβαρά; 
Θα μου πείτε, δεν μπαίνουν 33 χιλιάδες κόσμου (sic) να διαβάσουν σοβαρά, μα, πρέπει να έχω και εγώ λόγο να γράψω.

όποιος ασχολείται με λίιιιιιγο παραπάνω από αυτά που τους λέει η τηλεόραση και κάνει το περίφημο Cross Examination, θα διαπιστώσει ότι τα ΜΜΕ του κάνουν ανελέητη προπαγάνδα με 99% ψέμματα υπό του δόγματος του ΣΟΚ.

Άρα τι να κάτσω να κάνω εγώ και τα υπόλοιπα όμοια ιστολόγια; είπαμε μία, κλείστε τηλεοράση, δεν ακούτε, είπαμε δύο οι μασόνοι μας κυβερνούν, δεν ακούτε, είπαμε τρεις, τουλάχιστον μην ψηφίσετε δικομματισμό, Ε ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ!

Μία έσχατη λύση είχαμε και εσείς το γαμήσατε.

Παρόλα αυτά επειδή ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, δε μας άφησε έρμαιο μίας οικουμενικής μνημονιακής κυβέρνησης και θα πάμε σε επαναληπτικές. Αλλά επειδή ο καφρόκοσμος δεν θα καταλάβει τίποτα, ούτε από τους φρεσκοκομένους μισθούς, και τις γαμόσταυρες φορολογικές δηλώσεις πάλι ο χάρτης ίδιος θα είναι.

Εν τέλη πρέπει να το πάρουμε απόφαση, ως έθνος τελείωσε με το μνημόνιο Ι, ως πολίτες θα τελειώσουμε τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουμε, γαμήσαμε την ιστορία μας, πηδήξαμε τα ιδανικά μας, θυσιάσαμε την ανθρωπιά μας, αλλοτριώσαμε την παιδεία μας και δεν είμαστε πια άξιοι να υπάρχουμε.

όχι δεν υπερβάλλω, για το γαμημένο το "βόλεμα" βγήκε μάγκας ο Κίσινγκερ και ο Σόρος. τα ερπετοειδή που κατάφεραν και λύγισαν τον περήφανο περίφημο Ελληνικό Λαό του οποίου ο σβέρκος ζυγό δεν υπομένει.


όσοι όμως τα λέγαμε τόσα χρόνια, για τα πετραίλεα και την συνεκμετάλλευση, το παγκόσμιο νόμισμα και την παγκόσμια διακυβέρνηση; Όσοι απο εμάς γνωρίζαμε και προσπαθούσαμε να σας ξυπνήσουμε γιατί να υποστούμε τα ίδια;

Ε ΟΧΙ ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ, το είπα μία, το είπα και στο Facebook, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΣΟΜΑΙ ΠΟΛΈΜΙΌΣ ΤΟΥ.

Μετά από αυτό το ξέσπασμα συνεχίζω αύριο τα γνωστά μου Posts.... Είθε η λογική να υπερισχύσει.

Σχόλια