TOP 10 Games of 2011

Ήγγικεν η ώρα της χρονιάς για το Countdown των 10 καλύτερων για μένα παιχνιδιών του 2011.

Πέρυσι δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος συνεπώς η 10άδα κατάντησε 5άδα, μα αυτό δε σημαίνει ότι η δείνα πεντάδα δεν ήταν καλή, τουναντίον... Οπότε ας δούμε φέτος τι συνέβει...

10. Uncharted 3: Drake's Deception

Τι να πει κανείς για αυτή τη σειρά της Naughty Dog, Τα τρία Uncharted του PlayStation 3 είναι η επιτομή του κινηματογραφικού Video Game, η αρτιότητα και η εκτέλεσή τους είναι τέτοια που παίζουν χωρίς ανταγωνισμό, μα, γιατί στη τελευταία θέση; όντας παλαίμαχος λάτρης της σειράς, δε μπορώ παρα να παραδεχτώ πως με τα βίας έμεινε στη δεκάδα το 3ο μέρος. Πολλά προβλήματα και ενοχλητική ομοιότητα με το 2ό μέρος χώρεσε ίσα ίσα στη δεκάδα... με τα Updates που ακολούθησαν η κατάσταση βελτιώθηκε, αλλά εγώ δεν λαμβάνω τα Patches υπόψιν μου.

9. Call of Duty: Modern Warfare 3

Νίκησε για μένα το Battlefield 3 κατά κράτος, το Single Player ήταν και μεγάλο, και με ζουμί αλλά κυρίως δε σε κούραζε, κάτι που το Β3 ήταν σε όλα το ανάποδο. Προσθέτοντας και μία αναβαθμισμένη συνταγή Multiplayer από το MW2 και έχουμε το αστέρι που λέγετε CoD MW3.

8. Batman Arkham City

Αν και δεν ασχολήθηκα πάρα πολύ, η ιστορία του και μερικά Side Quest με μάγεψαν. όλα του τα χαρακτηριστικά ήταν απίστευτα σε αίσθηση Video Game αλλά και κινηματογραφική. σαφώς καλύτερο του Arkham Asylum το Arkham City ήταν μία μικρή βόμβα που όταν έσκασε έκανε τεράστιο μπαμ...

7. Portal 2

Το πρώτο μέρος το έχασα, αλλά είχα παίξει λίγες πίστες στην Μυτιλήνη όπου και υπηρέτησα το 2008. Το δεύτερο μέρος ήρθε να μας προσφέρει την τούρτα που υποσχέθηκε το πρώτο μέρος... και Ω τι απολαυστική τούρτα ήταν αυτή...

6. L.A. Noire

Πάρε το Grand Theft Auto, την δεκαετία του 50 της Αμερικής, και το Ace Attorney, ρίξτα σε ένα Virtual καζάνι και ανακάτεψέ τα... το αποτέλεσμα είναι μία μπουκιά και συχώριο.

5. Crysis 2

Το πρώτο δεν κατάφερα να το πάιξω ποτέ, μιας και οι απαιτήσεις του ακόμα και τώρα είναι απίστευτες, το δεύτερο όμως το έπαιξα στα Medium Και Ω τι παιχνίδι! γραφικά, ικανότητες, πιστολίδι και Progression, όλα του ήταν άψογα, μία περίπτωση παιχνιδιού που ενώ ήταν μεγάλο, παρακαλούσες να μη τελειώσει.

4. Killzone 3

Ακόμα λέω ότι το Killzone 3 δε μου άρεσε τόσο, αλλά δε μπορώ να εξηγήσω γιατί ασχολήθηκα τόσες ώρες ώστε να πάρω το Platinum. Μάλλον μου αρέσει υποσυνείδητα. αν αυτό είναι δυνατό...

3. Deus Ex: Human Revolution

Ακόμα ένα Fisrt Pesron Shooter στη λίστα, τι να κάνω, είναι απο τα αγαπημένα μου είδη. αυτό όμως δεν είναι το τυπικό σου μπαμ μπαμ και επόμενη πίστα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα μεγαλείο, μία επική περιπέτεια και αναζήτηση της αλήθειας, ένα τακτικό Shooter με Stealth στοιχεία και τίγκα στα αντινεοταξικά μηνύματα!

2. Assassin's Creed: Revelations

Δεν σχολιάζω...

1. Ghost Trick: Phantom Detective

Τι; το καλύτερο παιχνίδι ένα τιποτένιο DS Game; Χωρίς Super HD Graphics; χωρίς Online Multiplayer; χωρίς χωρίς χωρίς;
Το Ghost Trick δεν θα του έδινα σημασία αν δεν είχε προηγηθεί μία κουβέντα με τον φίλο Γεω σχετικά με την λειψυδρία των παιχνιδιών για το σύστημα, και έτσι αποφάσισα να το ξεκινήσω... και αυτό ήταν. Απο τους δημιουργούς του Ace Attorney, ένα παιχνίδι που μου συντάραξε τον κόσμο από αφήγηση, πορεία, διαδραστικότητα και μουσική. Η επιτομή του Handheld Gaming, και το Γιαπωνέζικο μεράκι για Video Games. Απλά το καλύτερο παιχνίδι του 2011 :)

Kαλά Xριστούγεννα και του Χρόνου :)

Σχόλια

  1. Πολλά fps αλλά ευτυχώς σπάει προς το τέλος. Το νούμερο ένα σου δεν το περίμενα πάντως (ευχαριστώ για την αναφορά!)

    Για το UC3 συμφωνώ. Καλό μεν αλλά και εγώ είχα ένα περίεργο μην ικανοποιημένο αίσθημα όταν το τελείωσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου