Και εγώ σ'αγαπώ; Γαμώ το Χριστό μου!

μωρή Ελλαδίτσα, έτσι βρώμικη και γαμημένη που είσαι, με σκισμένα ρούχα ξεμαλλιασμένη πεταμένη στην άκρη του δρόμου, περνάνε οι γείτονες σου και σε φτύνουν στα μούτρα, και εσύ μαζεύεις τις ροχάλες από το πρόσωπό σου και λες και ευχαριστώ.

Από το λίκνο του πολιτισμού στα τάρταρα της ανηθικότητας, κλεψιάς, ατιμωρησίας, προπαγάνδας και αναλγησίας.

Εσύ που έδωσες τόση δύναμη σε 300 σάπιες και σκοτεινές ψυχές, που αυτές γύρισαν και αντί για ευχαριστώ ασέλγησαν πάνω σου όσο δεν πάει, φρόντισαν να προστατευτούν από παντού, νύχι να μη τους ακουμπήσει, νόμος να μη τους πιάσει, και σε ληστέψαν, και σε βιάσανε, και σε λυντσάρανε, και σε εκδώσανε, και σε ξεγράψανε.
Αυτά καταφέραμε στις περσινές δημοτικές εκλογές!!

Που είναι αυτοί και τι κανουν; την ζωάρα τους, εξασφαλίζοντας την ζωάρα των τρισσέγονών τους, όχι γιατί τους νοιάζουν τα τρισσέγκονα, απλά επειδή τόσο φτάνει ο πλούτος τους. Ο δικός σου πλούτος, που σου τον  κλέψαν, και τώρα ανέχεσε μια πουτάνα μέρκελ να σε μειώνει, να σου δείχνει κωλοδάχτυλο, να παραδίδεις ψυχή τε και σώματι για την υποτιθέμενη διάσωση του κράτους. λες και εσύ φταις που φτάσαμε εδώ...

Και όμως, ΦΤΑΙΣ, φταις διότι εσύ έθρεψες πελατειακές σχέσεις με τα δύο μεγαλύτερα προπαγανδιστικά, εμετικά, κόμματα. ΕΣΥ θα τους ξαναψηφίσεις διότι μυαλό δεν θα βάλεις ποτέ, ΕΣΥ δεν οργίζεσαι να πάρεις την πέτρα απο το έδαφος και να την πετάξεις στα γραβατωμένα κουστούμια.

Όταν φυλακίζουν Bloggers, επειδή λένε αλήθειες, όταν φυλακίζουν δημάρχους επειδή νοιάζονται και όντως πράτουν για το καλό των δημοτών τους, και τα κοθώνια του μπουρδέλου της βουλής παραμένουν ελέυθερα, απολαμβάνοντας τα κλεψιμέικα και μένουν στην ατιμωρισία, Ελλαδίτσα μου γλυκιά άσπρη μέρα δε θα ξαναδείς, αποχερέτα την αίγλη που ήξερες, η παγκοσμιοποίηση είναι μεγαλύτερη απο σένα, δεν μπορείς τώρα να κάνεις κάτι, νικήσανε, ΕΙΧΕΣ την ευκαιρία σου, την πέταξες στα σκουπίδια, και αν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές που φημολογούνται θα πραγματοποιηθούν φέτος μας φέρουν τον αντωνάκη στην εξουσία, εγώ θα σε εγκαταλείψω, Δεν χωράω πια σε μία πολτοποιημένη μάζα, προτιμώ χώρες που φυλακίζουν και τιμωρούν τους κλέφτες όπως η Αγγλία. Που δεν δέχονται τις ηλεκτρονικές ταυτότητες όπως πάλι η Αγγλία, που έχουν τους πιό αφυπνισμένους πολίτες όπως πάλι η Αγγλία, όλοι έχουν προβλήματα, αλλά πουθενά δεν θα είναι χειρότερα απο την χώρα μου.!

Και εγώ σ'αγαπώ; Γαμώ το χριστό μου, παραφράζοντας ένα στοίχο του Τζίμη Πανούση βάζοντας ερωτηματικό στην πρώτη φράση. Όχι, δεν σε αγαπώ πια, τι έμεινε πια να αγαπήσω απο μία χώρα που την περιέγραψα στην πρώτη παράγραφο, όταν οι άλλες χώρες δεν νοιάζονται γιαυτή. Τι ελπίδα έχει αυτή η χώρα που ακόμα και σήμερα μετά από τόσες παραχωρήσεις και τέτοια δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου συνεχίζει και δίνει πρόθεση ψήφου στα 5 μεγάλα κόμματα.

Δεν σε αγαπώ, και αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.

Σχόλια

  1. Μήν ξεχνάς ότι ή αγγλία είναι ή χώρα με τίς περισσότερες κάμερες στούς δρόμους καί όχι μόνο,επίσης τώρα άν είναι αφυπνισμένοι οι κάτοικοι δέν ξέρω,στή ρουφιανιά πάντως είναι πρώτοι,ότι περίεργο δούν πάνε καί τό καταγγέλουν αμέσως,ό άλλος σηκώθηκε τό πρωί ό άνθρωπος γυμνός όπως κοιμόταν να πάει στήν κουζίνα να πιεί νερό, καί τόν είδε ή καριόλα η αγάμητη απέξω καί έστειλε τήν αστυνομία καί τόν μπαγλαρώσανε, πού; μές στό σπίτι του...

    jim-potokias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου