Άντε πνιγείτε συμπολίτες μου

Χρωστούσα ένα Post μετά τον πάταγο των εκλογών, αλλά με αυτά που συνέβησαν δεν είχα το σθένος.

Προφανώς και για πολλοστή φορά αποδείξαμε πως είμαστε άβουλα πρόβατα, με εθισμό στην κατάντια.

Πως άλλωστε, όταν ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣΑΝ ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Θες ΠΑΣΟΚ, Πρώτο μετά από τα τόσα που μας έκανε το τελευταίο έτος,
Θες ΝΔ, κράτησε τη δεύτερη θέση μετά από την παρολίγον διάλυση
Θες ΚΚΕ, αύξησε τα ποσοστά του ώστε η Παπαρήγα να πάρει και iMac μετά το iPhone
Θες ΛΑΟΣ; ο Καρατζαφύρερ όλο και ανεβαίνει.

Εδώ πήρε έδρα στην αθήνα η Χρυσή Αυγή!!

Ρε ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; δεν είστε βιτσιόζοι, ΜΑΛΑΚΕΣ είστε. μα καλά αντί να ψηφίσετε σωστά ως αγανακτισμένοι πολίτες πήγατε και ψηφίσατε τους ίδιους και οι περισσότεροι καν δεν πήγατε;

Βέβαια, όταν εξυψώνετε ψευτοBlogs όπως tromaktiko όπου οι διαχειριστές τους πλουτίζουν με τις διαφημίσεις που βάζουν, και τα ελεγχόμενα ποστς αναγνωστών, και τις ελεγχόμενες ψευτοκαταγγελίες, και σας παροτρύνουν να απέχετε αλλά και να ψηφίζετε λευκό... εμ βέβαια, τη δουλειά τους την κάνουν καλά. τους ακολουθάτε σα ζώα στο Facebook και εγώ έχω μόνο 20 αναγνώστες. (δεν επιζητώ δόξα ούτε χρήμα, αφύπνιση ζητώ)

Πότε θα ξυπνήσετε ρε ζώα; εδώ σας γαμάνε από τον κώλο και δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα, ΤΟΣΟ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ;

Χάνουμε την πατρίδα μας, χάνουμε το μυαλό μας το ίδιο.

Μία χούφτα εβραιομασόνοι αλωνίζουν σε μία τόσο μικρή χώρα... ρε τι είμαστε και αφήνουμε αυτούς να κάνουνε κουμάντο;

δλδ αν περάσει πολιτικός από δίπλα σας τι θα κάνετε; θα τον φτύσετε; θα τον κοιτάξετε λοξά και θα συνεχίσετε την πορεία σας; θα τον χαιρετίσετε; Ε ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 3ο;

Γαμώ τις πελατειακές σχέσεις που αναπτύξατε, γαμώ τα κωλοσυμφέροντά σας που για 3,60 πουλάτε την αξιοπρέπειά σας και τα ήθη σας.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, Μάλλον, έλληνας δεν είμαι, έλληνας δεν είναι κανένας απο μας που πατάμε αυτόν τον τόπο... ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...


Ζω ελπίζω και έχω αυτό το Blog για να ξυπνήσετε όπως ξύπνησα και εγώ..

ΟΡΓΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΡΓΗ, ανάψτε, φουντώστε κάντε το χέρι σας γροθιά... ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!!

Απολαύστε τους:

Σχόλια

  1. Λαέ ψάξε και διάβασε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν ο Τρισέ και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και η ΔΗΜΣΥΜ. Η γραμμή τους είναι κοινή από την Νέα Τάξη.ο Τρισέ και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και η ΔΗΜΣΥΜ. Η γραμμή τους είναι κοινή από την Νέα Τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ύπνος τών Λαών είναι πολύτιμος γιά τούς Παγκόσμιους Άρχοντες Σιωνιστές τής Νέας Τάξης. Ξύπνα Λαέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νέα Τάξη θέλει Παγκόσμια Δούλους γιά ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων, με κάθε τρόπο. Λαέ Ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψάξτε Όλοι και διαβάστε γιά το Σύνδρομο ΤΙΝΑ (THERE IS NO ALTERNATIVE).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψάξτε Όλοι και διαβάστε γιά το RFID, λένε ότι ήδη το έβαλαν σε πολίτες στην Γερμανία και τώρα το πλασάρουν στην Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 2005 όταν έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας ο κύριος Παπούλιας στην επίσκεψή της η τότε Πρόεδρος τής Βουλής Άννα-Ψαρούδα-Μπενάκη τού είχε πεί ξεκάθαρα ότι την τότε επόμενη πενταετία τα Εθνικά Σύνορα και η Εθνική Κυριαρχία θα αλλάξουν. Ψάξτε και δείτε εκείνο το ιστορικό βίντεο και προσέξτε όλα όσα τού είχε πεί το 2005. Όλα τα ήξεραν, Όλοι τα ήξεραν. Εκείνο το βίντεο το είχαν δείξει όλα τα Πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια μα ο Λαός δεν έδωσε σημασία, τον Λαό μας τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από το 1981 είχαν ξεκινήσει την διάλυση τής Χώρας μα εσύ Λαέ δεν έβλεπες. Αδιαφορούσες γιά πολλά Λαέ 30 χρόνια, σε ήθελαν κομματόσκυλο γιά το βόλεμά σου, τούς βόλευε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Λαός μας 30 χρόνια έπασχε από Διανοητική Τεμπελιά, τώρα ήρθε η ώρα που πρέπει να θεραπευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λαέ κοίταξε γύρω σου τα χάλια μας, τα παιδιά σου δεν ξέρουν την Ελληνική Ιστορία μας και δεν μιλάνε Ελληνικά και γράφουν με Γκρήκλις, όπως θέλει η Νέα Τάξη, αντίθετα τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας Ξέρουν Σωστά Ελληνικά. Ο Λαός ο ίδιος ξεπούλησε την Ελληνική Γλώσσα μας, δεν φταίνε οι πολιτικοί γι αυτό, ο Λαός μας φταίει γιά πολλά που έγινα και που θα γίνουν γιά το κακό μας, ναί, γιά το κακό μας. σου δεν ξέρουν την Ελληνική Ιστορία μας και δεν μιλάνε Ελληνικά και γράφουν με Γκρήκλις, όπως θέλει η Νέα Τάξη, αντίθετα τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας Ξέρουν Σωστά Ελληνικά. Ο Λαός ο ίδιος ξεπούλησε την Ελληνική Γλώσσα μας, δεν φταίνε οι πολιτικοί γι αυτό, ο Λαός μας φταίει γιά πολλά που έγινα και που θα γίνουν γιά το κακό μας, ναί, γιά το κακό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Έξυπνος αναγνωρίζει πάντα το λάθος του, ο Πονηρός δικαιολογείται πάντα γιά το λάθος του, ενώ ο Ηλίθιος επιμένει στο λάθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το να κάνεις λάθος είναι Ανθρώπινο, το να ρίχνεις σε άλλον την ευθύνη γιά το λάθος σου είναι Στρατηγική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα πάντα θα αλλάξουν από την Νέα Τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι Βαριά, Βαριά η φούστα τού Τσολιά, ήρθε ο καιρός που πρέπει να το θυμηθούμε όλοι αυτό τώρα και να το θυμήσουμε σε πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από το 1981 είχαν ξεκινήσει την διάλυση τής Χώρας μα εσύ Λαέ δεν έβλεπες, σε ενδιαφερόσουν, σε ενδιαφέρουν οι σκουπιδο-εκπομπές τών Πανελλαδικών καναλιών καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι το βράδυ γιά να αποβλακώνεσαι, αυτό τον στόχο έχουν τα κανάλια. Η Νέα Τάξη δεν θέλει να σκέπτεται ο Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χάσαμε ακόμη και την Ανθρωπιά μας τόσα χρόνια, αδιαφορούσαμε γιά τον διπλανό μας, γιά τα πάντα. Ας γίνουμε πάλι Όλοι Άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρέπει να γίνουμε πάλι Όλοι Έλληνες : ΜΙΛΑΩ, ΓΡΑΦΩ, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Διακοπές ΕΛΛΗΝΙΚΑ.άνω Διακοπές ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα τελευταία χρόνια δεν βλέπετε ότι όλες οι εταιρείες συνέχεια ενώνοντε ; Δεν βλέπετε παράδειγμα τον κύριο MIG ; Τα πάντα στην Χώρα μας θα συγκεντρωθούν σε 10 οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εάν είχαν φιλότιμο Όλοι Όσοι Ψήφιζαν τα τελευταία 30 χρόνια ΠράσινοΑμερικάνικοΣΟΚ και ΝΔ τώρα θα αυτοκτονούσαν γιά να καθαρίσει η Χώρα.ΠράσινοΑμερικάνικοΣΟΚ και ΝΔ τώρα θα αυτοκτονούσαν γιά να καθαρίσει η Χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου