Παίζω - Βλέπω - Ακούω - Διαβάζω

Όλες οι τέχνες μαζεμένες...

Το τι παίζω το ανανεώνω στην Side Bar δυναμικά, αλλά το τι κάνω με τις υπόλοιπες τέχνες και αισθήσεις αλλάζει τόσο σύντομα που δεν υπάρχει καν λόγος αναφοράς, εκτός από την τρέχουσα περίοδο...

Ας αρχίσουμε με τα εύκολα, τελείωσα με το 2ο Playthrough του Heavy Rain με την υποστήριξη PS Move. Καλύτερη αίσθηση, πολύ καλύτερο παιχνίδι από ότι είναι να το παίζεις με το Dual Shock 3. Συν τη πολύ σημαντική λεπτομέρεια των Patches καθώς το παιχνίδι όταν προτοβγήκε μαστίζονταν από σοβαρά προβλήματα, άλλη μία περίπτωση που οι Offline χρήστες τη γάμησαν.
Props to geo for editing the image.
Εντύπωση μου έκανε πως την πρώτη φορά που το έπαιξα η εξέλιξη με έφερε στον επίλογο του σώζω τον γιό μου αλλά δεν τα καταφέρνω... ένα λυπηρό Happy End.

Τη δεύτερη φορά δεν ξέρω πως τα κατάφερα έτσι.,.. σκότωσα ΟΛΟΥΣ τους main characters, μα όλους. πιο bad ending δεν γινόταν να κάνω... χεχε καφρίλα.

Άρχισα δύο ραλάκια το NFS HP και GT 5, PC και PS3 αντίστοιχα... μαζί δεν πάνε, arcade/simulation.
Θα δώσω μία έμφαση στο NFS και θα κρατήσω μερικές αποστάσεις από το GT.

ΒΛΕΠΩ

Κάτι το οποίο συμβαίνει εδώ και 27 χρόνια... λολ

Συνήθως βλέπω 3 ταινίες την εβδομάδα, οπότε θα ήταν πολύ κουραστικό να αλλάζω λογότυπα και να γράφω σχολιασμό για τέτοιο αριθμό ταινιών. ΟΜΩΣ, εδώ και ένα μήνα έχω καταπιαστεί με δύο σειρές που βλέπω μανιωδώς, την ελληνική σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί που προβλήθηκε πριν δύο χρόνια στο Mega, (ως γνωστών τηλεόραση δε βλέπω αλλά κάποια προγράμματα που αξίζουν τα παρακολουθώ in retrospect από το PC) και μία νέα animated σειρά Iron Man η οποία αποτελεί μία Anime Reimagination του γνωστού ήρωα... And I am a sucker for anime and Marvel.

To Ευτυχισμένοι Μαζί είναι επιτυχημένο διότι είναι διασκευή επιτυχημένης ξενόγλωσσης σειράς, αλλά απαρτίζεται από ένα καλό Cast Ελλήνων ηθοποιών και προσφέρει ατάκες σε ρυθμό πυροβόλου που πραγματικά γελάς. και τη σήμερον ημέρα χρειαζόμαστε όσο ποτέ το γέλιο.

Το νέο Iron Man (ας με βοηθήσει κάποιος στη μετάφραση του υπότιτλου) είναι μία σειρά Anime η οποία ενώ αποτελεί διασκευή, δεν ασελγεί στη πρωτότυπη ιδέα, είναι όμορφα δομημένο και εντυπωσιακό, τίγκα βεβαίως στα κλισέ anime χαρακτηριστικά. όσοι γουστάρετε Iron man θα σας αρέσει. 

Η κατηγορία ΒΛΕΠΩ περιλαμβάνει και άλλα πράγματα, επιγραμματικά ότι σατιρική εκπομπή παίζεται στην ελληνική τηλεόραση (Ελληνοφρένεια, Αλ τσαντίρι νιούζ, ΟΛΑ, Ράδιο Αρβύλα) και τον Έκτορα Μποτρίνι στο Εφιάλτη Στην Κουζίνα για τα μπινελίκια που ρίχνει.

Το τι ακούω, πέρα από παντός είδους μουσική ανελλιπώς και καθημερινά τη ραδιοφωνική ελληνοφρένεια από το skai.gr και δύο τρία Video Gaming Podcasts.

Για διάβασμα κρατώ μόνο τη νουβέλα Assassin's Creed Ascendance μόνο και μόνο επειδή καθυστερεί η έκδοση Brotherhood. Ειδάλλως διαβάζω μόνο Comics... :P

Cya arround the interwebz

Σχόλια