ΔΝΤ και Τζούλια



Στα δυόμιση χρόνια λειτουργίας του Blog δε θυμάμαι άλλη περίπτωση να έκανα σε μία μέρα 2 Posts, αλλά σήμερα, πέραν του προγραμματισμένου η επικαιρότητα επιφύλαξε έκπληξη...

Ο Γιωργάκης (άχου το μωρέ) Παπανδρέου ανακοίνωσε επισήμως την προσφυγή στο ΔΝΤ. Όλοι αρχίζουμε σιγά σιγά το κλάμα, εμπρός για μία νέα χούντα, εμπρός να στήσουμε όλοι κώλο στον κάθε μαλάκα ξενόφερτο χαρτογιακά, και έγιναν έτσι διότι εμείς φταίμε, και όχι οι πολιτικοί μας.

Έχουμε ότι πολιτικούς μας αξίζουν, εμείς τους ψηφίσαμε, εμείς τους συντηρήσαμε. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ. Μη δω ΕΝΑΝ, ΕΝΑΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑΜΟΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΜΙΑ ΝΔ ΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ, ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.

Να απολυθείτε όλοι ρε κοπρόσκυλα, ελεεινοί και τρισάθλιοι κουραμπιέδες, να φάτε πόρτα όλοι, να ξαναμοιραστούν οι θέσεις απο την αρχή αξιοκρατικά και τίμια. Και όσες χρειάζονται!

Στα 26 μου δε φανταζόμουν ότι το μέλλον μου θα είναι τόσο ζοφερό: αξιοπρεπή δουλειά, ασφάλεια, σύνταξη, γεράματα... και μη τολμήσει πολιτικός να μου μιλήσει για το βιοτικό επίπεδο και το προσδόκιμο ζωής τον έφαγα λάχανο. έχει εξαπολυθεί μήνυση για εμπαιγμό, εξύβριση και συκοφαντισμό.

Αλλά εμένα άλλο με καίει σήμερα...

υποτίθεται μετά το πάσχα και την μέρα των νέων επίπονων μέτρων (σαν τη σημερινή) θα κυκλοφορούσε το 2ο DVD της "Εθνικής Απόλυτης (πορνο)Σταρ", που είναι ΟΕΟ?

Άντε να τραβήξουμε καμία μαλακία,
να ξεχαστούμε γαρ...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου