Mail Καφρίλα

Αναδημοσιεύω ένα mail που μου ήρθε και είναι πραγματικά άπαιχτο...

Πρόκειται για ένα Τεστ με ένα δίλλημα.
Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου!Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥκαλείσαι να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής. Διαβάστε τα παρακάτω και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!

Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
Είσαι στη Αθήνα. Γύρω σου κυριεύει το χάος που προκάλεσε η εξέγερση των μαθητών. Είναι μια πρωτοφανής κατάσταση τρομακτικών διαστάσεων. Είσαι ένας δημοσιογράφος -φωτογράφος που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!! Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Μαγαζιά καταστρέφονται, άνθρωποι προσπαθούν να προστατευτούν, άλλοι δέχονται επίθεση από τα ΜΑΤ! Οι συμπλοκές τα καταστρέφουν όλα!

ΤΟ ΤΕΣΤ
Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στις διαμάχες! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να βγει ζωντανός! Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι! Είναι ο Αλέξης Κούγιας !!!Την ίδια στιγμή βλέπεις μολότοφ πέτρες και δακρυγόνα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον διαλύσουν! Έχεις 2 επιλογές:

1) Μπορείς να πέσεις πάνω του για να προστατέψεις την ζωή του Κούγια ή
2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον τραυματισμό/θάνατο ενός από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στηνΕλλάδα!

...................................................................

Η ΕΡΩΤΗΣΗ:-------------------------------------------------------------------------------

Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά ...

α) Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση, ή
β) θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου