Αναβάθμιση στο Desktop

Την εποχή που ζούμε και όντας με μισθό πεντακοσίων ευρώ είναι αυτοκτονία να πας να πάρεις μία κάρτα γραφικών τριακοσίων πενήντα ... Και αυτό ακριβώς έκανα.

Upgrade Time λοιπόν και από την τρίχρονη SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E OC αναβάθμισα στην MSI N660Ti PE 2GD5/OC

350 ευρώπουλα από 400 (καθ΄ότι προσφορά Crazy Sunday) και η αναβάθμιση δε θα μπορούσε να ήταν τόσο ρευστή όσο θα ήθελα,

Για αρχή δεν κούμπωνε καλά στο κουτί, έπειτα δεν έμπαιναν με τίποτα οι τελευταίοι Drivers και τέλος ο ήχος από την έξοδο HDMI έχει πρόβλημα.

Τα δύο πρώτα τα έλυσα, το πρόβλημα του ήχου όμως όχι ακόμα. Αλλά βρήκα πατέντα να παρακάμψω το πρόβλημα, συνέδεσα και την τηλεόραση πάνω για 2ο Desktop Και έκανα reroute τον ήχο στο Home Cinema, έτσι λοιπόν έχω δύο Desktops που στο ένα μπορώ να κάνω την όποια διαχείριση θέλω και στο άλλο να παίζει μία ταινία φερ'ειπείν. ή στο ένα να κάνει κάποιο Research η κοπέλα μου και στο άλλο να παίζω εγώ :P

Γιατί αναβάθμισα.
Out with the old, In with the new!
Αν και αρκετά καλή η 4890, κάποια νέα παιχνίδια δε τα σηκώνει σε ανάλυση 1080p και σε αυτή την ανάλυση αναγκάζω να τα παίξω αφού σε μικρότερη τα Monitors μου έχουν μαύρα κενά Borders... Δεύτερον η υποστήριξη Direct X 11 και ένας τρίτος λόγος ήταν ότι ένας αριθμός παιχνιδιών χρησιμοποιεί μία τεχνολογία που υπάρχει αποκλειστικά σε nVidia κάρτες, το PHYSX, στην ουσία δηλαδή επιπρόσθετα εφέ.
αυτή τη στιγμή - σε nvidia- η 660ti είναι η πιο έξυπνη αγορά με τον καλύτερο λόγο απόδοσης/τιμής.

Η παλιά είναι σε άριστη κατάσταση και είναι διαθέσιμη προς πώληση... Ο κάθε ενδιαφερόμενος ας αφήσει σχόλιο.

Σχόλια