CoD BLOPS III Τέλος Εποχής

Ένα χρόνο μετά τον αποχαιρετισμο των πρώτων BLOPS φτάνει η στιγμή να πω bye bye και στο 3, ή μάλλον ΙΙΙ

Το είχα αγοράσει από το amazon, δε θυμάμαι ποιο γεωγραφικό amazon, διότι είχε μια πολύ καλή προσφορά τότε με SteelBook, θυμάμαι είχα τερματίσει το Campaign και είχα παίξει κάμποσο αλλά όχι πολύ Online MP και το παράτησα.

Έκτοτε βγήκε και το 4, ή μάλλον ΙΙΙΙ και είπα να κλέισω τους λογαριασμούς μαζί του. και μου ήρθε γιατί το είχα παρατήσει, επειδή είναι για τον πούτσο!

Καταρχάς έχει άθλιο Campaign από άποψη ιστορίας και ροής, είναι καταθλιπτικό και δε βγάζει κανένα νόημα, έπρεπε να δω 4 βίντεο επεξήγησης στο youtube για να βγάλω κάποια ακρη, και λέω κάποια διότι δεν είναι σαφές τι γίνεται, 4 βίντεο είδα, 4 διαφορετικές απόψεις είχαν.

Αφού πήρα ότι τρόπαιο μπορούσα να πάρω και ξεπάστρεψα μιά και καλή το Single Player έφτασε η στιγμή να ξαναμπώ στον Multiplayer κόσμο του. το Blops III έχει τους χειρότερους maps σε CoD παιχνιδι, δεν υπάρχει ουτε ένα που να μου αρέσει, ακόμα και το Nuketown το ξέσκισαν. Κρίμα.




και με το Ghosts είχα ξενερώσει, αλλά κατάφερα να βρω στο τέλος τις αρετές του. Εδώ δε μπόρεσα, 3 φορές πρεστίζ, ένα κακό Campaign και το Zombie Mode που δε το μπούταρα ούτε μία φορά.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου