Ο καφρομήνας που πέρασε.

Ο μήνας που πέρασε ήταν γεμάτος, κορεσμένος και υπερβολικός, με χαιρετά με ένα κρυολόγημα των 39 βαθμών πυρετού, διότι απ'όλα είχε ο νοεμβριανός μπαξές..


Όταν μιλάμε για Νοέμβριο, εννοείτε το πρώτο θέμα είναι η Black Friday, που για ακόμη μία χρονιά πρόβατα στήνονται στις πόρτες αλυσίδων για εκπτώσεις των 20 και 30 τα εκατό που αν και εφόσον τις είχαν όσο ανάγκη θα μπορούσαν να τις έκαναν και Online Order. Όπως και να έχει, είμαστε σα λαός βόιδια με ή και χωρίς μαύρη παρασκευή, άντε και του χρόνου να γιορτάσουμε θενξγκιβινγκ!


Της πουτάνας έγινε και με τα Lootboxes του Star Wars Battlefront ΙΙ όπου η διάχυτη καφρίλα έφτασε μέχρι και σε πολιτικά λόμπι πολλαπλών χωρών, διότι όταν μπλέκεις μωρή ΕΑ με το 2ο εμπορικότερο IP παγκοσμίως και αντί να βουτήξεις το δάχτυλο στο μέλι βουτάς το χέρι, ε, από κάπου θα το 'βρεις...


 10 Χρόνια πλέον μετρά η σειρά AC, και ακόμα αρνούμαι πεισματικά να προμηθευτώ και να παίξω το νεότερο μέρος, κάτι ο τεχνικός του τομέας, κάτι το backlog κάτι το γαμημένο Public που μου έχει καθυστερήσει έναν μήνα το γαμοβιβλίο-πρόλογο, θα πάει για του χρόνου!


ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΑΜΕΝΑ, κάθε δρόμος και κανάλι, κάθε γειτονιά και εργοτάξιο, αυτό το πράγμα με τις οπτικές δε λέγετε, γκαπ γκουπ τα αυτοκίνητα, κλεισίματα δρόμων... αλλά σκάβουν οι κιαρατάδες ΠΑΝΤΟΥ, εκτός από τη γειτονιά που μένω εγώ. ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΨΟΦΙΜΙΑ!!!


Αυτός ήταν και ο μήνας που ξανάπιασα το Witcher 3 όπου και το τερμάτισα ώστε να πάρει την πρώτη θέση στην φετινή κατάταξη Top 10. Το παιχνίδι της δεκαετίας, μη πω Ever... Το ακόλουθο είναι δικό μου Screenshot από την τελευταία αποστολή του Main Game.




Και μιας που μιλάμε για Video Games, και από πλευράς εκθέσεων και πληροφόρησης ήταν σα μια μινι Ε3, με έξτρα αλατοπίπερο την απρόσμενη ευχαρίστηση του Twitter που άρχισα να χρησιμοποιώ καθημερινά.



Και φυσικά ήταν ο μήνας που έκλεισε το Miiverse, και βασικά... στα αρχίδια μας.



~ I won't quit this blog
Jim P

Σχόλια