Arkham Knight Side Missions

Α, Ο Μπάτμαν, ναι, αγαπητός (αλλά όχι αγαπημένος) ήρωας των κόμικ και της τρέχουσας Ποπ Κουλτούρας έχει τύχει υπό την σκέπη της WB και Rocksteady φοβερής αποδοχής στα βιντεοπαιχνίδια μέσα από αρτιότατες και ποιοτικές κυκλοφορίες με τους παράγοντες ευχαρίστηση και κορεσμό στα ύψη... Ευχαρίστηση διότι γραφικά και gameplay είναι άψογα και μέσα από αυτά ζητάς περιεχόμενο να σε καλύψουν, και το παιχνίδι στο δίνει οπότε φτάνεις σε έναν κορεσμό πληρότητας και ευχαρίστησης.

Και μπορεί η κεντρική ιστορία να σου παρέχει αρκετό υλικό να ασχοληθείς, αλλά τα Side Missions είναι αυτό που σε "γεμίζει" και ενίοτε μέσω αυτών, αποκαλύπτεται και ο πραγματικός τερματισμός σε μερικά παιχνίδια.
Side Missions Wheel

Στο παρών παιχνίδι λοιπόν, μέσα από έναν κυκεώνα από δαύτες ξεκλειδώνεις αργά αλλά σταδιακά τον... κρυφό τερματισμό

Επειδή το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ, τσίμπησα από το τυράκι του κρυφού τερματισμού και με κίνητρο τα τρόπαια σχεδόν έγλυψα το παιχνίδι, εκτός, όπως φαίνεται και στην άνωθεν φωτογραφία, από μια που έφτασα στο 66,9% αυτής.
Τι θα μπορούσε λοιπόν να με κάνει να παρατήσω αυτό το υπέροχο παιχνίδι ενώ έχω φτάσει τόσο κοντά στο τέλος;
Ρίντλερ... ΓΑΜΙΕΣΑΙ

ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ COLLECTIBLES!!

Όσο και να μου αρέσει αυτή η διαδικασία στα Assassin's Creed παιχνίδια, εδώ το σιχάθηκα, δε με τραβούσε ούτε το περιεχόμενο, ούτε ο κόσμος, ούτε η μέθοδος ούτε το περιεχόμενο, κοινώς σα τον μπάτμαν από κάτω, κουράστηκα και απηύδησα.
Την νύχτα κυριαρχεί ο... ύπνος!!!

Πουστιές των Devs για να αυξήσουν την διάρκεια ζωής, ρε άσταδιαλα!

Σχόλια