Uncharted 2: Among Thieves [Τέλος Εποχής] (Really??)

Τέλος του '09 μπήκε στη ζωή μου μία "νέα" Video Game λατρεία που μέχρι τότε ήταν κάτι το Bonus και όχι αυτοσκοπός... Μανιώδες Online Multiplayer Gaming, και όπως προλόγισα, ήρθε η ώρα να του πω αντίο.

Δεν ήταν κάτι νέο, το καλοκαίρι του ίδιου έτους είχα δοκιμάσει την Multiplayer Beta μιας και ήδη είχα το πρώτο παιχνίδι της σειράς, είπα να ασχοληθώ, και αυτό ήταν, έφαγα κόλλημα. Την περίοδο αυτή έκανα και τις περισσότερες "PSN φιλίες" που είχα κάνει ποτέ, με την υπόσχεση να συνεχίζαμε με την κανονική κυκλοφορία, και με αρκετούς, έτσι και έγινε.

Στους μήνες που έπαιζα ξεκίνησα από Noob, και κατάφερα να γίνω One Man Army. Ήταν από τις σπάνιες φορές που κατάφερα τέτοιο Mastery σε μηχανισμούς παιχνιδιού, φυσικά από τις τρελές ώρες ασχολίας και γιατί όχι άλλωστε, είχα μεν δουλειά αλλά έμενα μόνος, και απλά είχα μία κοπέλα, χρόνο είχα άπλετο!

Τα πρώτα προβλήματα άρχιζαν να χαλάνε την απόλαυση του παιχνιδιού με την κατάχρηση exploits και αργότερα το Hacking... τώρα γιατί έκανα 7 χρόνια να του πω bye bye, δε ξέρω.






Το Uncharted 3 κατάφερε να με εκνευρίσει, δεν ασχολήθηκα όσο θα ήθελα, και πλέον με το 4, βρήκα νέα αγάπη να με κρατάει συντροφιά τα βράδια που σχολάω, Call of Who? :P

Σχόλια