Η καλή μας αγελάδα βόσκει κάτω απ'τη λιακάδα

~όπου αγελάδα βάλε Pokemon~

20 Χρόνια κλείνουν λοιπόν φέτος τα Pokemon, εγώ το γιορτάζω παίζοντας Pokemon Y & Omega Ruby μαζί με μερικά παλιά επεισόδια της Anime σειράς, και η Nintendo με το να "μοιράζει" δωρεάν κάποια θρυλικά τερατάκια μέσα στο έτος.

Ο τρόπος που επέλεξε η καλή μας εταιρία να κάνει την διαδικασία είναι ο πλέον ανάπηρος, να σύρεις το πτώμα σου μέχρις ένα συμβεβλημένο κατάστημα, και μέσω ενός συστήματος ειδικού Router να λάβεις ένα Password το οποίο στη συνέχεια θα εισάγεις χειροκίνητα στο παιχνίδι εφόσον είσαι συνδεδεμένος Online... και για κάποιο λόγο ενώ θα μπορούσε να γίνει με μόνο το 2ο βήμα, πρέπει να μας γαμήσει.

Στο ελλάντα δεν έχουμε πλέον αντιπροσωπεία, άρα γιόκ ο Mew του Φεβρουαρίου και τα μελλοντικά 10 μέχρι τέλος του έτους. Φίλος έφερε στην προσοχή μου αυτό.

Κοντολογίς επειδή η Nintendo μαλακιζετε και σε άλλες χώρες τα χακερόνια βρήκαν τρόπο να κάνεις αυτή τη διαδικασία από την άνεση του σπιτιού μας.

Το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι ένα Windows PC με WiFi δυνατότητα, και λίγα δράμια μυαλό για το αναπόφευκτο Troubleshooting που θα χρειαστεί, μιας και δεν είναι αυτοματοποιημένη λύση.
Step 1
Κατεβάζεις ένα προγραμματάκι και μέσω γραμμής εντολών κάνεις την κάρτα WiFi να συμπεριφέρεται σαν ένα Nintendo Zone
Step 2
Αφήνεις το 3DS idle στο κεντρικό μενού ώστε να ανιχνεύσει αυτόματα το nintendo zone και να ξεκινήσει η διαδικασία παροχής του κωδικού
Step 3
Ο κωδικός είναι μοναδικός για κάθε χρήστη / κονσόλα και είναι μίας χρήσης! που σημαίνει όπως εγώ έχω δύο από τα 4 συμβατά παιχνίδια μόνο έναν κωδικό θα λάβω!!!
Step 4
Με τον κωδικό λοιπόν, ξεκινάμε το παιχνίδι να τον εξαργυρώσουμε εφόσον είμαστε συνδεδεμένοι στο Internet
Step 5: Profit!

Α να δούμε τι θα δούμε τους επόμενους μήνες.

Σχόλια