Το Δέκατο κινητό

Φέτος κλείνω 13 χρόνια που χρησιμοποιώ κινητά, και το ένατο το είχα 1,5 χρόνο, μου άρεσε τόσο πολύ που δεν ήθελα να το αλλάξω, όμως ο διάολος μου χτύπησε την πόρτα, δηλαδή ο συνάδελφος εξέφρασε την επιθυμία να με ελαφρώσει από το βάρος του...

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάτσει πάνω από 1,5 χρόνο με το ίδιο κινητό, και μιας που το πνεύμα των ημερών πρόσταζε άκρατο καταναλωτισμό είπα, γιατί όχι!!

Το θέμα είναι τι παίρνουμε... σίγουρα όχι κάτι ακριβό, διάολε μόλις αγόρασα αυτοκίνητο :P Σίγουρα πάντως έπρεπε να είναι Xperia μιας και οι Sonoπαρωπίδες καλά κρατούν. mid range δε με παίρνει, έπρεπε να είναι φυσικά καλύτερο από τον προκάτοχο, οπότε η λογική λέει Z1,Z2,Z3 το Z3 είναι πολύ καινούργιο άρα πολύ ακριβό, το 1 δεν είναι σημαντική αναβάθμιση οπότε στόχευσα στο 2, αλλά λέω πάλι, σε λίγο η Sony θα ανακοινώσει το 4, οπότε θα πέσει αμέσως η τιμή του 3... με αυτή τη λογική όμως δε κάνουμε δουλειά, οπότε θυμήθηκα το μοναδικό της Phablet, Xperia Z Ultra!!!

Και τελικά κατέληξα, είναι και ισχυρότερο από το Ζ και διαφορετικό και... φθηνό! 

Επίσης δεν είναι ένα κινητό της "σειράς"... έχοντας ένα αριθμημένο αμέσως απαξιώνεται μέσα σε 6 μήνες, ενώ έχοντας ένα πρωτοποριακό "μένει" περισσότερο. Άσε που για το δέκατο έπρεπε να είναι κάτι εχμ... εορταστικό; ναι, παρασύρομαι.

Η ουσία είναι πως μου ταιριάζει, τρία τα μεγάλα αρνητικά του, αυτονομία μπαταρίας, ποιότητα κάμερας, και απουσία φλας αυτής. Καλύτερα όμως, να μην το ερωτευτώ παράφορα και αυτό και δε βρίσκω λόγο να το αλλάξω :P

~ Capitalist Pig Jim P Signing off


Σχόλια