Platinum #13 FarCry 3 [PS3]

Ακόμα μία πλατίνα εντός γάμου; ουάου, εκπλήσσομαι!!

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι με ξενέρωσε, η έκδοση PS3 (Last Gen) είναι κακή σε σύγκριση με την PC Ver. ήθελα να το παίξω μόνο για την ιστορία και μερικά γρήγορα τρόπαια, αλλά όσο έπαιζα και ανέπτυσσα τις πτυχές του κεντρικού ήρωα και ξεκλείδωνα πιο δυνατά όπλα τόσο άρχιζε να μου αρέσει περισσότερο.

Αλλά το κακό είχε ήδη γίνει, το είχα ξεκινήσει στραβά και όταν τελείωσα με το Platinum νοιώθω να θέλω "κι'άλλο" Ευτυχώς το Far Cry 4 είναι κοντά.

To FarCry 3 διέπεται από την κλασσική "Ubi Open World Νόρμα" (Assassin's Creed, Watch_Dogs) όπου έχεις έναν πανέμορφο με ιδιομορφίες χάρτη να εξερευνήσεις μέσα από αρκετά Collectibles και Side Missions, οπότε σε τραβάει να ασχολείσαι και αν ξεπεράσεις τον σκόπελο μιας χούφτας δύσκολων τροπαίων, δεν είναι ακατόρθωτο ένα Platinum.

Συνήθως τα πιο δύσκολα τρόπαια είναι τα Online, ευτυχώς όμως να πω ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Ποτόκια που με βοήθησε.



Για το 2ο παιχνίδι της σειράς πατήστε το tag στο τέλος, αν και το θύμιζε σε αρκετά στοιχεία καταφέρνει και το βελτιώνει προσφέροντας ένα πολύ μεστό και γεμάτο παιχνίδι. Άραγε το 4 θα θυμίζει τη σειρά; ή θα είναι κάτι το φρέσκο; ίδωμεν...


Σχόλια

  1. Μπράβο! Αν και διαβάζοντας με πιάνει λίγο θλίψη που με τα δικά μου έχω μείνει πολύ πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου