ANT1


Από τα ιστολόγια που παρακολουθώ...


Τις τελευταίες μέρες έτυχε να βάλω Αντ1 να ενημερωθώ για τις εξελίξεις ,δυστυχώς παρατήρησα οτι σε  ορισμένα ρεπορτάζ  του προς το τέλος του Δελτίου προβάλλει σωρηδόν σεξουαλικού περιεχομένου εικόνες χωρίς κάποιο εφέ να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.
Τις προάλλες πρόβαλλε ενα ρεπορταζ σχετικά με την ξαδέλφη της Kate Μidletton που είναι κάτι σαν εξωτική χορεύτρια και την παρουσίασε ολόγυμνη χωρις κάποιο εφε να την καλύπτει,παρομοίως σε άλλο ρεπορτάζ σχετικά με την Σάρα Πείλιν ,παρουσιάσε μια σωσία της πορνοσταρ γυμνόστηθη και πάλι χωρίς κάποιο εφέ.
Για το λόγου το αληθές δείτε την παρακάτω φωτό που την έχουμε καλύψει να μην φαίνονται τα επίμαχα σημεία της εν λόγω κυρίας κάτι που δεν διανοήθηκε να κάνει ο ΑΝΤ1.
Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει το Αντ1,φαντάζομαι δεν είναι το μόνο κανάλι,αλλά να παρουσιάζει τέτοιου σεξουαλικού περιεχομένου ρεπορταζ σε ώρα που μπορούν να βλέπουν κάλλιστα μικρά παιδιά,εμένα προσωπικά με ενοχλεί.
Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά μας θα την κάνουμε μόνοι μας  και με τρόπο που αρμόζει στην ηλικία τους και όχι με εξωτικές χορεύτριες και πορνοσταρ.
Σε τί σημείο ηθικής κατάπτωσης  έχουμε φτάσει ως κοινωνία και τα δεχόμαστε πλέον  όλα αναντίρρητα;
Τι κάνει το ραδιοτηλεπτικό θα ήθελα να ήξερα. Μόνο για άλλα ξέρει να επεμβαίνει;
Παρακαλώ όλους να διαμαρτυρηθούνε εντόνως για να σταματήσει αυτή η άθλια κατάσταση.

 Και να προσθέσω:

Αναγνωρίστε τον εχθρό σας, μακριά από τηλεόραση, διεκδικήστε τη ζωή σας, Βρείτε το δίκιο σας.

Σχόλια

  1. Συγνώμη αλλά γιατί θα πρέπει η εικόνα του γυναικείου στήθους να είναι κάτι το μεμπτό; Η γενικά το γυμνό; Στην τελική δεν την έδειξε στην πράξη να πηδιέται με πέντε-έτσι τύπους. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Είναι απλώς η φυσική μορφολογία του ανθρωπίνου σώματος... Ή μήπως όταν τα μουσεία έχουν εκπαιδευτικές εκδρομές από σχολεία φοράνε σουτιέν, στριγκάκια και μποξεράκια στα αρχαιοκλασσικά αγάλματα;

    Πάντως η κίνηση του καναλιού θεωρώ πως είναι απλώς μια φτηνή λύση για να ανεβάσει νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, αλλά με τη σειρά μου θα διαφωνήσω, προφανώς και δεν είμαι κανένας πουριτανός, μα άλλο είναι μία γυμνόστηθη Αφροδίτη της μήλου και άλλο μία γυμνόστηθη στριπτιτζού ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!

    Τέτοιες πρακτικές τις θυμάμαι από τότε που έβλεπα τηλεόραση, οι ειδήσεις εκτός του ότι είναι άκρα προπαγανδιστικές και νεοταξίτικες βγάζουν πλέων θέματα πατσαβουρίστικου Lifestyle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη αλλά ποια διάφορα έχει το βυζί της Αφροδίτης της μήλου με το βυζί μιας στριπτιζτους; Αν έβαζαν δηλαδή το βυζί μιας καθηγήτριας θα είχε διαφορετικό αέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μοναδικός λόγος που θα δικαιολογούσα ένα γυναικείο στήθος φάτσα φόρα σε ένα Ενημερωτικό Δελτίο Ειδήσεων είναι εαν επρόκειτο για ένα πολιτιστικό θέμα του οποίου έργο είναι γυμνόστηθο.
    Απεναντίας δε δέχομαι για κανέναν λόγο να προβάλλουν τα βυζιά της οποιοδήποτε πουτάνας ως κατινίστικο Lifestyle. ΔΕΝ είναι αρμοδιότητα των δελτίων των 8 αυτό.
    Το μεν βυζί είναι ήθος, το δε βυζί ανήθικο. Εκτός αν δε συμμερίζεσαι αυτή την άποψη οπότε πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν συμφωνώ πως υπάρχουν ηθικά και ανήθικα βυζιά. Όλα βυζιά είναι απλώς... :P (μα τι λέω...) Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι πως το ανήθικο είναι στο κανάλι που χρησιμοποιεί φτηνούς τρόπους να αυξήσει νούμερα. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει σε ένα σοβαρό δελτίο ειδήσεων. Εδώ συμφωνούμε. Η ένσταση μου εξ αρχής είναι γιατί μόλις φανεί λίγο βυζί να αρχίζουμε περί παιδιών που θα μπορούσαν να το δουν και σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης λες και ήταν σκληρό πορνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον πέοντα κάφρος... Άλλαξε ονομασία στο blog ρε φλούφλη. Σε πείραξε ο υπερβύζος του Θρύλου που λέγεται Lisa Ann.

    -Γιώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσώς, λατρεύω τον οποιοδήποτε υπέρβυζο, I FAP With ultraboobs all the time, απλά όχι στο δελτίο των 8.

    Ευχαριστώ για το σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου