Farerwell Fi

Μου πήρε 43 ώρες μέσα σε δύο βδομάδες για να ταξιδέψω και να υπερκεράσω το "μοχθηρό" στον νεότερο τίτλο Zelda το Skyward Sword.

α ναι, και πραγματοποίησα 29 συνεδρίες.
  Ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι (με τα άσχημά του) μία καθαρόαιμη περιπέτεια όπου για δύο εβδομάδες ήμουν στους αιθέρες, κυριολεκτικά μέσα στο παιχνίδι αλλά και ως αίσθημα στην πραγματική ζωή. Η αίγλη που αποπνέει ένας τίτλος Zelda είναι ένα ορμητήριο φαντασίας και νοσταλγίας.
Τελευταίο Save πριν το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.
Το ταξίδι με λυπεί που τελείωσε, αλλά νοιώθω μία ολοκλήρωση μέσα μου, το SS είναι ένα μεστό και χορταστικό παιχνίδι και αποδεικνύει το ταλέντο της Nintendo στο να δημιουργεί Αριστουργήματα.
Αυτό το Quote με σόκαρε
Την μεγαλύτερη αίσθηση μου την άφησε στο τέλος όπως ήταν αναμενόμενο, με  "μοχλό" συναισθημάτων το Master Sword και το πνεύμα του Fi, όπως και ο τελικός Κακός (Demise) όπου ξεκινά την κατάρα που επαναλαμβάνεται σε κάθε παιχνίδι.
To Master Sword τοποθετημένο στον Sacred Temple, Ο ναός θα ξαναχτιστεί ως Temple of Time για να περιμένει τον Link του Ocarina of Time...!!!


Η απαρχή της Κατάρας, το σφυρηλάτημα του Master Sword και η γνώση ότι η γη που εξερευνούσες θα γίνει σε λίγους αιώνες ο Κόσμος του Χάιρουλ κάνουν έναν φαν της σειράς Νέρντουλα! Wii U σε περιμένω να μου προσφέρεις ακόμη μία φανταστική περιπέτεια... έως τότε... 3DS, it's your turn!


Σχόλια

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω. Για το 3DS χρειάζεται πράγματι ένα καινούργιο πρωτότυπο Zelda. Ελπίζω πάντως κάτι περισσότερο από το στυλ που είχαν αυτά στο 3DS. Όσο να είναι υποτίθεται είναι πιο δυνατό. Come on nintendo, δώσε μας ένα "Majora's mask 2"!

    ΥΓ. Fairwell? Farewell θέλεις να πεις Ή από τις πολλές νεράιδες (fairies) μπερδεύτηκες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεραιδοπαρμένος :P
    Ευχαριστώ για το σχόλιο φίλτατε Γεώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου