Far Cry 2

Επιτέλους μετά από 4 χρόνια το τελείωσα.

Το πήρα μαζί με το PS3, είχε τύχει μίας τεράστιας προωθητικής καμπάνιας από την Ubisoft και πραγματικά για την εποχή του δεν ήταν άσχημο παιχνίδι. Για παράδειγμα μέχρι τώρα δεν έχει επαναλάβει σχεδόν κανένα παιχνίδι το πολύ ωραίο animation χεριών όταν γίνετε transition από την κανονική κατάσταση του παίκτη (να κρατάει το όπλο του στα δεξιά της οθόνης) στο να μπαίνει σε αυτοκίνητα ή να αλληλεπιδρά με αντικείμενα (gun emplacements, πόρτες κοκ), επίσης τα όπλα να χαλούν έπειτα από αρκετή χρήση, αλλοιώνοντας την μορφή τους, μπλοκάροντας ή στην τελική τους φάση να εκρήγνυνται στα χέρια σου. Τέλος το σύστημα υγείας, εάν έφτανε σε χαμηλά επίπεδα έπρεπε πάλι με μία κίνηση Animation να βγάλει με μία τανάλια σφαίρα από ένα τυχαίο σημείο του σώματος, ή να καυτηριάσει μία πληγή με ένα μάτσο σπίρτα, ή να τραβήξει ένα σύρμα 30 εκατοστών από το σώμα του, γυαλί, ξύλο να δέσει με γάζα το χέρι του, κοκ... Θαυμάσια πράγματα!

Όταν πρωτοαγόρασα το PS3 είχα έναν ενθουσιασμό, και το Far Cry απαιτεί αφοσίωση, δεν είναι στυλ παιχνιδιού παίζεις μία ώρα σήμερα και ένα δίωρο το Σ/Κ, το χάνεις....

Αποτέλεσμα ήταν να μην ασχοληθώ ποτές σοβαρά και να μην καταφέρω καμία πρόοδο.

Ο καιρός πέρασε και το είχα εντελώς ξεχασμένο, 70 ευρώ παιχνίδι τώρα έτσι;

Μόλις άρχισε πριν 2 χρόνια η ιστορία του Jailbreak πέρασα το παιχνίδι στον σκληρό και πούλησα το παιχνίδι (Game Disc) και το ξεκίνησα μία δεύτερη φορά... αλλά πάλι εις μάτην, βλέπεις με την έλευση του jailbreak άνοιξαν ορίζοντες παιχνιδιών που δεν είχα ξαναπαίξει, οπότε για άλλη μία φορά το παράτησα.

Fast Forward δύο χρόνια και η συνδρομητική υπηρεσία PS Plus το δίνει δωρεάν! λέω αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία, επιτέλους να κλείσω αυτή την παμπάλαια ιστορία και να κερδίσω στο κύριο προφίλ τα όποια τρόπαια. άρα με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια! 

έτσι, εδώ και μία εβδομάδα μετά από 20 και πλέων ώρες συνολικού και εντατικού παιχνιδιού Single και Multi Player ολοκλήρωσα την ιστορία, μάζεψα όσα τρόπαια μπορούσα και έκλεισε αυτή η εκκρεμότητα. Διεγράφει από τον σκληρό, μαζί με το save αλλά και από την jailbreak κονσόλα.

Δεν κράτησα φωτογραφίες με στατιστικά μιας και ήταν η τρίτη φορά που το ξεκίνησα...

Το κεφάλαιο Far Cry 2 έκλεισε ολοκληρωτικά! Επιτέλους... Μένει το GTA IV που ήταν και αυτό παιχνίδι που πήρα μαζί με την κονσόλα το 2008 και υπέπεσε στην ίδια παρασπονδία... Ίδωμεν!

Σχόλια