Ποιος είναι ο Τρομοκράτης;

O Οσάμα ή ο Ομπάμα; ποιος πραγματικά είναι ο τρομοκράτης, ο "Κακός Δυνάστης" που δεν πείραξε ποτέ κανέναν πέρα των συνόρων του; ή ο Planet Man, ο οποίος βομβαρδίζει ανηλεώς ξένες πόλεις και πολιτισμούς κατά το δοκούν;

Δεκαετίες των δεκαετιών, Οσάμα, Σαντάμ, Μουαμάρ, Χόσνι, δεν ήταν δυνάστες; Γιατί τώρα; γιατί επέλεξε μέσα σε 5 χρόνια να τους φάει όλους; και έπεται συνέχεια για τους υπόλοιους...

Οι Λάντεν, Χουσείν, Καντάφι, Μουμπάρακ, τώρα έγιναν τρομοκράτες; τι είναι ο σατανάς; 

Δεν βοηθάτε τις χώρες της μέσης ανατολής, τις εξαθλιώνετε με πολέμους, θέλετε τα πετρέλαια, κάνετε άσκοπους πολέμους και θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Νομίζει ο κόσμος (μάζα) πως ο Οσάμα έκανε το "τρομοκρατικό" χτύπημα στους δίδυμους πύργους, ο κοσμος όμως (αφυπνισμένοι πολίτες) γνωρίζει πολύ καλά ποιος έκανε την εκ των έσω βρομοδουλειά και για ποιο λόγο.

Όποιος νομίζει πως αυτοί οι διάολοι δυνάστες κακιασμένοι άνθρωποι είναι τρομοκράτες πλανωντε πλάνην οικτράν!

Αν ο καντάφι ήταν τέτοιος δυνάστης δεν θα κυκλοφορούσαν στους δρόμους της λιβύης οι πολίτες με τις φωτογραφίες του Καντάφι στα χέρια και ποδοπατώντας τις αμερικάνικες σημαίες μία μέρα μετά τον θάνατο ενός γιού του και τριών εγγονών του!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΞΡΑΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ; αυτός που δεν πείραξε μύγα πέρα από τα σύνορα της χώρας του ή η αμερική που κατα ληστεύει και σκοτώνει αθώο κόσμο ανά τον πλανήτη, ακόμα και την ίδια της τη φαρα;

Ο Οσάμα είναι εν ζωή, κοπρόσκυλα σε κυβερνητικές θέσεις προσπαθούν να μας πέισουν για το αντίθετο, όχι, δεν πιστεύουμε την φωτοσόπια, όχι δεν τρώμε το παραμύθι ταφή στην θάλασσα άνευ μαρτύρων σε χρόνο μηδέν. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΈΝΑ!


Ζητωκραυγάζουν ένα κατασκεύασμα αντί να πάρουν το κογκρέσο με τις πέτρες.

Ψέμματα με τις πλάτες των αμερικανών, ου ρε κόπροι,  αλλά έχουν γνώση οι φύλακες, δεν αργεί η άλωση της αυτοκρατορίας σας.


Μη μασάτε ρεεεεεε, μασήστε αυτούς!!!



Σχόλια